Przyszło mi do głowy żeby się wyprzedzać i zostać jednozegarkowcem

goTomek napisał/a: |
Przymierzalem wczoraj nadgarstek do tego LD na żywo jeszcze piękniejszy ![]() Przyszło mi do głowy żeby się wyprzedzać i zostać jednozegarkowcem ![]() ![]() |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
goTomek napisał/a: |
Przyszło mi do głowy żeby się wyprzedzać i zostać jednozegarkowcem |
Santino napisał/a: |
...Aczkolwiek, jak Ci się tak bardzo podoba, to faktycznie sprzedawaj, co tam masz i kup.
Potem sobie dokupisz te tańsze ![]() |
...Ale śledzicie bazarek na kiz... |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
Dorian06 napisał/a: |
Czemu tu się nie da "automatycznie" |
Santino napisał/a: | ||
Taki "ficzer" w naszym silniku ![]() |
Santino napisał/a: | ||
Następny? Ale zdajesz sobie sprawę, że takie rzeczy to tylko w Erze…? Mieliśmy tu takiego jednego - pamiętacie? Maciek. Nawet się od nas wypisał, żeby faktycznie zostać jednozegarkowcem. Ale śledzicie bazarek na kizi, to widzicie jak jest… ![]() IMO nie ma szans na bycie jednozegarkowcem. Aczkolwiek, jak Ci się tak bardzo podoba, to faktycznie sprzedawaj, co tam masz i kup. Potem sobie dokupisz te tańsze ![]() |
Deco79 napisał/a: |
A to zamierzam jeszcze w tym roku kupić no chyba, że zamiast sumo kupię wcześniej MM300. Nie wiem zobaczę jeszcze. |
Następny?
Ale zdajesz sobie sprawę, że takie rzeczy to tylko w Erze…? |
pisar napisał/a: |
Może nie jedno ale kilku zegarkowcem to się da... |