Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Cezar, tym awatarem wkurzasz ludzi
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
bEEf, Cezar, dzięki wsio pasi
:
Michał G., ładny, prawda
:
Rence mnie opadli...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Oooo 56 wolny. To ja poproszę - to amerykański kod admirała Isoroku Yamamoto .
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Skoro szukamy zbieżności numerów z czymkolwiek to "mój" 86 może być numerem kierunkowym do Chin lub do miejscowości w Podlaskiem
A tak naprawdę chciałem 68, nie wyszło więc 86, co też pasuje, bo to rok urodzin mojej starszej córki
chomior napisał/a: |
Oooo 56 wolny. To ja poproszę - to amerykański kod admirała Isoroku Yamamoto . |
Skoro szukamy zbieżności numerów z czymkolwiek to "mój" 86 może być numerem kierunkowym do Chin lub do miejscowości w Podlaskiem
A tak naprawdę chciałem 68, nie wyszło więc 86, co też pasuje, bo to rok urodzin mojej starszej córki
:
A ja oczywiście zapomniałem o numerkach, więc z tych, co zostały wziąłem 91. No bo, yyyy... Nevermind Nirvany wtedy wyszedł, dlatego mi się miło kojarzy
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
A czas na zastanowienie się minął i reszta więc poddana zostanie maszynie losującej.
:
Czyli zostali " szczęściarze"
"Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może ! Raz, dwa, trzy... "
Blaz napisał/a: |
A czas na zastanowienie się minął i reszta więc poddana zostanie maszynie losującej. |
Czyli zostali " szczęściarze"
"Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może ! Raz, dwa, trzy... "
:
no wywołany do tablicy tłumacze się...po pierwsze primo to mój rok produkcji...po drugie primo dzika i sokoła mam z tymi numerami...zależy mi na komplecie...mam nadzieje że rozumiecie Towarzyszu Beceen...żadnej w tym złośliwości broń Cie Panie Boże nie ma...pozdrawiam i idę walczyć mimo wszystko z leciutkimi wyrzutami sumienia...
beceen napisał/a: |
jakby ktos (juz wiecie kto! ) by chcial odpuscic 080, to bede wdzieczny i oddam 085 |
no wywołany do tablicy tłumacze się...po pierwsze primo to mój rok produkcji...po drugie primo dzika i sokoła mam z tymi numerami...zależy mi na komplecie...mam nadzieje że rozumiecie Towarzyszu Beceen...żadnej w tym złośliwości broń Cie Panie Boże nie ma...pozdrawiam i idę walczyć mimo wszystko z leciutkimi wyrzutami sumienia...
:
To widzę że rodzą sie nowe świeckie tradycje numerowe, DiS 80 kolegi, moje 100. Inni są co mają podobnie?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja miałem jechać po kolei, mam 30 PZL , 31 D&S, miałem mieć 32 Foczkę ale nie wyszło. Ogólnie chodziło o lata ile miałem jak wychodził dany zegar. Niby PZL wyszło 2011 w końcu, ale ogólny zamysł był 2010.
Cóż, teraz muszę przeprogramować swoje numerki. Albo nie kupować GG jak planowałem po kolei.
Cóż, teraz muszę przeprogramować swoje numerki. Albo nie kupować GG jak planowałem po kolei.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Tak, tak, to zupelnie jak u mnie Foka 68 I 68 na liczniku
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
nick555, trzeba było mówić ja numer foki 32 oddałem całkiem darmo
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300