Odpowiedz do tematu
:
Wrzuć zdjęcie dywanu, będziemy szukać drugiej
:
jaro19591 napisał/a: |
Wrzuć zdjęcie dywanu, będziemy szukać drugiej |
:
No, salon masz spoko
:
Jedną widzę
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
To juz nie jest smieszne , to nie moj zegar , mialem srocic tylko kajdan ( mowie nie raz sie to robiło ) i dupa
:
skoro jedną znalazłeś to znajdziesz jeszcze jedną szukaj szukaj (choć to bardziej do piesa pasuje ...)
:
Nie znalazłem juz wiecej , i co ona siedzi jako jedna na srodku ogniwa ? nie jak w monterowskiej branzie dwa po bokach ?
diverofobia napisał/a: |
skoro jedną znalazłeś to znajdziesz jeszcze jedną szukaj szukaj (choć to bardziej do piesa pasuje ...) |
Nie znalazłem juz wiecej , i co ona siedzi jako jedna na srodku ogniwa ? nie jak w monterowskiej branzie dwa po bokach ?
:
no Tissot, Adriatica może PRW ( tego nie wiem)tak z reguły ma że środkowa część ogniwa ma tulejkę, a omesia raczej ma 2,z reguły na pinie jest rowek lub dwa- i to właśnie ma pasować do zawalcowań (rowków) w tulejce- pisałem Ci popatrz na pin , tego niestety magnes nie bierze bo byś sobie mógł ułatwić zadanie- napisz/ zadzwoń do producenta może nie będzie drogo, albo zrób jak pisałem daj fotkę i średnicę pina to może coś znajdę - ale nie obiecuję bo ja z reguły dokładam, a nie ujmuję- ale może coś od żonki zegarków się nada
Ostatnio zmieniony przez diver 2016-06-01, 18:51, w całości zmieniany 1 raz
revolta napisał/a: | ||
Nie znalazłem juz wiecej , i co ona siedzi jako jedna na srodku ogniwa ? nie jak w monterowskiej branzie dwa po bokach ? |
no Tissot, Adriatica może PRW ( tego nie wiem)tak z reguły ma że środkowa część ogniwa ma tulejkę, a omesia raczej ma 2,z reguły na pinie jest rowek lub dwa- i to właśnie ma pasować do zawalcowań (rowków) w tulejce- pisałem Ci popatrz na pin , tego niestety magnes nie bierze bo byś sobie mógł ułatwić zadanie- napisz/ zadzwoń do producenta może nie będzie drogo, albo zrób jak pisałem daj fotkę i średnicę pina to może coś znajdę - ale nie obiecuję bo ja z reguły dokładam, a nie ujmuję- ale może coś od żonki zegarków się nada
Ostatnio zmieniony przez diver 2016-06-01, 18:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Napisałem wlasnie do zibi zobaczymy
wiem ze magnes nie bierze bo juz probowałem
ciekawe czy bedzie pasowała tulej od monstera albo orienta bo mam takie ogniwa
dopiero jutro bede mial zegar z ogniwami u siebie w domu
diverofobia napisał/a: | ||||
no Tissot, Adriatica tak z reguły ma że środkowa część ogniwa ma tulejkę, a omesia raczej ma 2,z reguły na pinie jest rowek lub dwa- i to właśnie ma pasować do zawalcowań (rowków) w tulejce- pisałem Ci popatrz na pin , tego niestety magnes nie bierze bo byś sobie mógł ułatwić zadanie- napisz/ zadzwoń do producenta może nie będzie drogo |
Napisałem wlasnie do zibi zobaczymy
wiem ze magnes nie bierze bo juz probowałem
ciekawe czy bedzie pasowała tulej od monstera albo orienta bo mam takie ogniwa
dopiero jutro bede mial zegar z ogniwami u siebie w domu
:
revolta, załóż rajstopę na odkurzacz i odkurzaj powinna się znaleźć
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Sądząc po wielkości dywanu - skończy w sobotę wieczorem
:
Tomek napisał/a: |
Sądząc po wielkości dywanu - skończy w sobotę wieczorem |
:
no to napisz zakończenie tej pasjonującej historii
:
Przegrzebalem worek od odkurzacza i znalazlem wszystkie tuleje, zdjęcia będą
Odpowiedz do tematu
diverofobia napisał/a: |
no to napisz zakończenie tej pasjonującej historii |