Odpowiedz do tematu
: Seiko Recraft SNKN01
Ostatnio zmieniony przez Melkor 2015-09-19, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Melkor 2015-09-19, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Swietny! Planuje identyczny zestaw tylko z zielona wersja i takim samym modelem paska Pattini (czarny pasek, pomaranczowe przeszyscie i zielone boczki)
:
muchacho_ polecam, zdjęciami ciężko oddać świetny klimat tego zegarka
:
muchacho_, do czego ma być?
Melkor, super zestawienie tylko przeszycie wygląda na różowe
Melkor, super zestawienie tylko przeszycie wygląda na różowe
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Tez do recrafta, tylko zielonego. Jest jednak pewien problem, nie mam jeszcze zegarka
kornel91 napisał/a: |
muchacho_, do czego ma być?
Melkor, super zestawienie tylko przeszycie wygląda na różowe |
Tez do recrafta, tylko zielonego. Jest jednak pewien problem, nie mam jeszcze zegarka
:
http://pattini.pl/pl/p/pr...ARKA-mod.67/370
Tu zielony.
A ja też zamówiłem paski. Zobaczymy co przyjdzie bo bedzie coś troszkę innego. Deczko zmieniony wzór zakonczenia i będę pierwszy któremu zrobią pasek 23 mm
muchacho_ napisał/a: | ||
Tez do recrafta, tylko zielonego. Jest jednak pewien problem, nie mam jeszcze zegarka |
http://pattini.pl/pl/p/pr...ARKA-mod.67/370
Tu zielony.
A ja też zamówiłem paski. Zobaczymy co przyjdzie bo bedzie coś troszkę innego. Deczko zmieniony wzór zakonczenia i będę pierwszy któremu zrobią pasek 23 mm
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Fajny zegar, mój klimat
Tarcza jest szara czy z niebieskim odcieniem?
Nie ufam kolorom na tablecie...
Tarcza jest szara czy z niebieskim odcieniem?
Nie ufam kolorom na tablecie...
:
Świetny zegar! Ten pasek też będę zamawiał - tylko nie wiem czy w pomarańczowym kolorze czy czarny z pomarańczą do nowego zakupu
:
Nie bede oryginalny- super zestaw
A pasek też może zamówię do jednego wynalazku
A pasek też może zamówię do jednego wynalazku
:
Słoniu, co tam zanabyleś ?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Bez szaleństw. Kliknąłem sobie 125tkę, bo po odesłaniu testówek stwierdziłę, że to super zegar w sumie jest i mi do mojej kolekcji/koncepcji będzie pasował
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2015-09-19, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
kornel91 napisał/a: |
Słoniu, co tam zanabyleś ? |
Bez szaleństw. Kliknąłem sobie 125tkę, bo po odesłaniu testówek stwierdziłę, że to super zegar w sumie jest i mi do mojej kolekcji/koncepcji będzie pasował
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2015-09-19, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajnie mu będzie na takim rally. Ja zamówiłem pomarańczową 22 mm do x-winda tylko w stylu pilota Bierz pomarańczowy pasek z czarnym szyciem
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ekstra wygląda to Seiko, a z tym paskiem do twarzy mu. Za pyt. Woytec..tarsza szara czy niebiesko-grafitowa jest?
:
Piękny zegar i zdjęcia niebrzydkie
Bardzo fajnie się komponuje z tym paskiem
Bardzo fajnie się komponuje z tym paskiem
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Tarcza opalizująca stalowo-szara. Dla pewności zapytałem nawet żonę, bo wiadomo jak to u
facetów z kolorami.
Odpowiedz do tematu
gripen napisał/a: |
Ekstra wygląda to Seiko, a z tym paskiem do twarzy mu. Za pyt. Woytec..tarsza szara czy niebiesko-grafitowa jest? |
Tarcza opalizująca stalowo-szara. Dla pewności zapytałem nawet żonę, bo wiadomo jak to u
facetów z kolorami.