Następna stalówka wpadła (dzięki Kris!)
A tu,wedle mojej wiedzy,wszystkie stalowe Ruhle z centralnym sekundnikiem
Odpowiedz do tematu
:
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
:
kolekcjonersko bardzo ciekawe zegarki,bardzo dużo modeli i w miarę niskie ceny,tylko kamieniowe ruhle i thiele zaczynają drożeć.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Napisałeś wtedy, że na fotce są wszystkie stalowe Ruhle z centralnym sekundnikiem. A żołdak NVA to pies?
VEB Gburek.
VEB Gburek.
:
w sumie racja,widziałem tą ruhle na chrono24,cena taka że mi papcie spadły
:
---
BTW nie wiem, czy wśród eksportowych marek Ruhli nie znalazłoby sie coś w stali.
Chyba że przyjmiemy iż to nie Ruhle
VEB G.
[ Dodano: 2015-08-20, 14:23 ]
--
Repliki Garde są trochę tańsze. I na oryginalnym module.
Gb.
BTW nie wiem, czy wśród eksportowych marek Ruhli nie znalazłoby sie coś w stali.
Chyba że przyjmiemy iż to nie Ruhle
VEB G.
[ Dodano: 2015-08-20, 14:23 ]
--
buran napisał/a: |
w sumie racja,widziałem tą ruhle na chrono24,cena taka że mi papcie spadły |
Repliki Garde są trochę tańsze. I na oryginalnym module.
Gb.
:
kiedyś czytałem na uchrforum że większość stalowych ruhli szła na eksport,zresztą część miała jeszcze koperty robione przez R+W.jakościowo zegarki wcale nie gorsze od GUB-ów,wersja z centralną sekundą ma unikalny patent na blaszkę z rubinkiem no i ten wirek na bębnie sprężyny.
najfajniejsze dla mnie są jednak patelnie,po prostu je uwielbiam Tutaj troszkę rzadsza wersja
najfajniejsze dla mnie są jednak patelnie,po prostu je uwielbiam Tutaj troszkę rzadsza wersja
:
Szlif glashucki, zwany też słoneczkiem.
G.
buran napisał/a: |
(...)ten wirek na bębnie sprężyny. |
Szlif glashucki, zwany też słoneczkiem.
G.
:
na właśnie,dzięki!
:
Kiedyś Jacek pokazywał taką Ruhle z zieloną, albo niebieską jaskrawą tarczą i dużymi indeksami, buksiak .
Nie mogę jej znaleźć- pomożecie ?
Nie mogę jej znaleźć- pomożecie ?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
voila, voila i gdzie ona ??
:
na PW mam
:
Przez ciebie muszzę lecieć do lodówki
G.
Odpowiedz do tematu
Jacobi napisał/a: |
Przez ciebie muszzę lecieć do lodówki
G.