No co, może był ?
http://pl.wikipedia.org/w...99tokrzyskie%29
Odpowiedz do tematu
:
do Szczecina bym bodjechał ale do Zielonej Góry już nie.
@ wahin
dobre to
@ wahin
dobre to
:
dostepna jest juz satynowa koperta ?
/e12
/e12
:
Mógłbym poprosić o kod rabatowy bo chciałbym teraz zamówić jednak srebrny
:
crimowa, jak nabędziesz na forum uprawnienia do składania ofert na bazarku to nabędziesz jednocześnie prawo do zakupu naszych zegarków ze zniżką forumową.
:
Kiedy nabywa się takich uprawnień ??? Jakie są zasady ???
/e12
Svedos napisał/a: |
crimowa, jak nabędziesz na forum uprawnienia do składania ofert na bazarku to nabędziesz jednocześnie prawo do zakupu naszych zegarków ze zniżką forumową. |
Kiedy nabywa się takich uprawnień ??? Jakie są zasady ???
/e12
:
Dzieki !
Tego wlasnie szukalem, ale jakos nie potrafilem znalesc ....
PS. Piekny ten zegareczek, mam nadzieje ze jest rownie niezawodny i dokladny
/e12
[ Dodano: 2015-04-13, 12:37 ]
hej,
Ponawiam moje wczesniejsze pytanie - dostepna jest juz satynowa koperta ?
Pozdr,
e12
Tego wlasnie szukalem, ale jakos nie potrafilem znalesc ....
PS. Piekny ten zegareczek, mam nadzieje ze jest rownie niezawodny i dokladny
/e12
[ Dodano: 2015-04-13, 12:37 ]
hej,
Ponawiam moje wczesniejsze pytanie - dostepna jest juz satynowa koperta ?
Pozdr,
e12
:
Panowie ale ile to potrwa ? czekalem cierpliwie 6 tygodni ... i dluzej jeszcze ??? ile ralnie to moze jeszcze potrwac ?
/e12
/e12
:
To może trochę potrwać - Pan Wu jest na razie zajęty...
egon12 napisał/a: |
czekalem cierpliwie 6 tygodni ... i dluzej jeszcze ??? ile ralnie to moze jeszcze potrwac ? |
To może trochę potrwać - Pan Wu jest na razie zajęty...
Drzewo bez korzenia daleko nie zajdzie
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-04-14, 20:07, w całości zmieniany 4 razy
Pozwólcie, że odpowiem młodemu koledze. Otóż, Egonie 12, masz do czynienia z raczej nietypową "firmą", w t.zw. normalnej możesz sobie wybrać spośród gotowych konstrukcji zegarków, tutaj masz wgląd w proces ich projektowania, a nawet możesz mieć wpływ na ostateczną formę. I tyle. Zatem, proponuję Ci uzbroić się w cierpliwość, bowiem GG nie uda się, w żadnym razie, przewidzieć i zagwarantować Ci dokładnego terminu, zwłaszcza że uruchamianie produkcji zegarka, jest nieco bardziej skomplikowane, niż pisanie postu, w którym i tak udało Ci się puścić literówkę.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-04-14, 20:07, w całości zmieniany 4 razy
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Hej,
Mlodemu na forum, ale nie takiemu juz mlodemu ...
Wiem z jaka "firma" mam do czynienia, uslyszalem 6 tygodni, OK czekalem cierpliwie, uslysze nastepne 6, moze tez jeszcze poczekam. Pytanie bylo tylko ile jeszcze ?
Co do produkcji zegarkow, biore udzial w znacznie skomplikowanych projektach i wiem jakie moga byc problemy. Tylko, ze jak sie ktos "umawia" z dostawca, a dostawca dotrzymuje terminow, to mozna dokladnie wiedziec kiedy cos powstanie.
Pozdr,
e12
Mlodemu na forum, ale nie takiemu juz mlodemu ...
Wiem z jaka "firma" mam do czynienia, uslyszalem 6 tygodni, OK czekalem cierpliwie, uslysze nastepne 6, moze tez jeszcze poczekam. Pytanie bylo tylko ile jeszcze ?
Co do produkcji zegarkow, biore udzial w znacznie skomplikowanych projektach i wiem jakie moga byc problemy. Tylko, ze jak sie ktos "umawia" z dostawca, a dostawca dotrzymuje terminow, to mozna dokladnie wiedziec kiedy cos powstanie.
Pozdr,
e12
:
Odpowiedz do tematu
egon12, gorzej jak się umawiasz z dostawcą a ten z rożnych przyczyn(w tym przypadku losowych) nie dotrzymuje terminu..... wiem , wiem można zmienić dostawcę, z tym że my nie zamierzamy tego robić bo generalnie to nam się dobrze z nimi współpracuje.