Odpowiedz do tematu
:
Moje wyjaśnienie też jest retoryczne i uszczypliwe, bo również nie widzę wyjaśnienia dlaczego współczesna Stowa jest znacznie droższa od właśnie Steinharta.
:
Foch und Ch.
:
A na ebayu do niedawna nie za 250 euro, a za 200 euro. I do wyboru koperta polerowana lub satynowana.
:
Zresztą można sobie u niego kupić samą taką tarczę ze wskazówkami. Koszt bodajże 90 zł z wysyłką.
:
Ale kinskiej alternatywy dla tej koperty nie widzę. Kinskiego 6498 bez tych durnych zdobień też nie widziałem. Poważnie jakbym miał trochę wolnej gotowki to takiego Kemmnera bym łynkął
Foch und Ch.
:
No niestety raczej tylko koperta Kemmnera do tego pasuje i kosztuje 300-400 zł. Ale jeśli tak policzyć... 500 zł koperta i tarcza, do tego 150 zł Asiaunitas i za 650 zł mamy całość.
:
Tak, bardziej się jednak opłaca kupować od Kemmnera gotowe sztuki.
:
gdyby się dało przy następnej edycji forumowca w tym stylu zrobić - to byłoby coś. Z początku styl marine do mnie nie przemawiał, ale dojrzałem chyba. Steinhart dobrze się prezentuje, w sensownej cenie ładny mechanizm
:
Możecie zapodać jakiegoś linka do ebay'a ? Bo nic nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
Teraz nigdzie nie znalazłem. Były ostatnio oferty na tz-uk ale po 180-200GBP.
Foch und Ch.
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-08-17, 13:55, w całości zmieniany 1 raz
Jego konto na ebayu:
http://shop.ebay.pl/erkah...=&_trksid=p4340
Co kilka-kilkanaście dni wrzuca nowe dzieła lub części. Trza cierpliwie obserwować.
Oczywiście znów dodam, że Kemmner to ten, który de facto wytwarza Precistę.
http://shop.ebay.pl/erkah...=&_trksid=p4340
Co kilka-kilkanaście dni wrzuca nowe dzieła lub części. Trza cierpliwie obserwować.
Oczywiście znów dodam, że Kemmner to ten, który de facto wytwarza Precistę.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-08-17, 13:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Jest tylko skromnym podwykonawcą ... i firmowym serwisantem
Foch und Ch.