Tylko wybitni znaffcy tak trzymają, Ci którzy znają się na zegarkach a nie tacy, którzy zbierają złom i wydaje im się, że się znają
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
............coś w tym jest
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Cała moja kolekcja i napewno wiecej nie bedzie , moga tylko rotowac
:
Revolta i to jest dobra droga, bo ja i paru jeszcze to chore ludzie
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Nie ma ludzi zdrowych, są tylko źle zbadani
Jacobi napisał/a: |
Revolta i to jest dobra droga, bo ja i paru jeszcze to chore ludzie |
Nie ma ludzi zdrowych, są tylko źle zbadani
:
revolta, i tak bardzo fajna kolekcja
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jezeli mam byc szczery to chcialbym na ta chwile zeby rotujacy byl tylko g-shock reszta mi bardzo pasuje , choc marzy mi sie armida A1
:
dwa miejsca jeszcze masz
ale Sylwek wstrzeliliśmy się
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2014-11-04, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
revolta napisał/a: |
Jezeli mam byc szczery to chcialbym na ta chwile zeby rotujacy byl tylko g-shock reszta mi bardzo pasuje , choc marzy mi sie armida A1 |
dwa miejsca jeszcze masz
ale Sylwek wstrzeliliśmy się
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2014-11-04, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie nie nie nie
Svedos napisał/a: |
revolta, masz jeszcze dwa miejsca |
Cytat: |
dwa miejsca jeszcze masz |
Nie nie nie nie
:
Fajny marych. Muszę się chyba zmusić do zakupu w Getat
Cała moja kolekcja |
Fajny marych. Muszę się chyba zmusić do zakupu w Getat
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Noooooo tez mi sie podoba to moja trzecia maryska i naprawde jest roznica jezeli chodzi o wykonanie , koperte , itd . niz inne
Iks napisał/a: | ||
Fajny marych. Muszę się chyba zmusić do zakupu w Getat |
Noooooo tez mi sie podoba to moja trzecia maryska i naprawde jest roznica jezeli chodzi o wykonanie , koperte , itd . niz inne
:
Ale te nowe są ogólnie lepsze, mam dwie z tych nowszych wypustów i to jest niebo a ziemia w porównaniu z tymi z przed 3 lat
naprawde jest roznica jezeli chodzi o wykonanie , koperte |
Ale te nowe są ogólnie lepsze, mam dwie z tych nowszych wypustów i to jest niebo a ziemia w porównaniu z tymi z przed 3 lat
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie tak dawno temu kupiłem w Lidlu takie oto pudełko na herbatę (w sumie to moja lepsza połowa zaproponowała bym kupił, bo w dotychczasowym już mi się zegarki nie mieściły ).
Potencjał w tym pudełku był, ale chciałem coś ciemniejszego. W ruch poszła więc bejca w kolorze "palisander" i kilka jej warstw trzeba było nałożyć, żeby uzyskać satysfakcjonującą ciemność pudełka
W międzyczasie z otuliny do rur powstały spłaszczone w formie szkielety poduszek do zegarków (spłaszczone, bo pudełko trochę za niskie, trzeba więc było rozpłaszczyć zegarki w pudełku). Potem przyszedł czas na kupno materiału i szycie poduszek - idealne zajęcie na jesienny wieczór dla dwojga
Niestety pudełko, skoro było tanie, wyposażone jest w pleksę zamiast szyby, która to pleksa pobrudziła się bejcą przy malowaniu. Nie sądziłem, że trudno będzie ją zmyć, ale niestety okazało się, że jedynie gąbka do mycia naczyń sobie z tym radzi. Miało to swój skutek uboczny - na pleksi powstały rysy. Może nie wygląda to najlepiej, ale zawsze mogę powiedzieć, że taką miałem koncepcję Zresztą pleksa "zmatowiona" po całości nie wygląda tak źle.
Generalnie pudełko bardzo fajne, łatwo poddało się modyfikacji i efekt wyszedł zadowalający, przynajmniej dla mnie. Zastanawiam się czy nie polakierować go jeszcze jakimś błyszczącym lakierem, bo po bejcowaniu pudełko jest matowe, ale to pewnie za jakiś czas.
Efekt prac poniżej:
Potencjał w tym pudełku był, ale chciałem coś ciemniejszego. W ruch poszła więc bejca w kolorze "palisander" i kilka jej warstw trzeba było nałożyć, żeby uzyskać satysfakcjonującą ciemność pudełka
W międzyczasie z otuliny do rur powstały spłaszczone w formie szkielety poduszek do zegarków (spłaszczone, bo pudełko trochę za niskie, trzeba więc było rozpłaszczyć zegarki w pudełku). Potem przyszedł czas na kupno materiału i szycie poduszek - idealne zajęcie na jesienny wieczór dla dwojga
Niestety pudełko, skoro było tanie, wyposażone jest w pleksę zamiast szyby, która to pleksa pobrudziła się bejcą przy malowaniu. Nie sądziłem, że trudno będzie ją zmyć, ale niestety okazało się, że jedynie gąbka do mycia naczyń sobie z tym radzi. Miało to swój skutek uboczny - na pleksi powstały rysy. Może nie wygląda to najlepiej, ale zawsze mogę powiedzieć, że taką miałem koncepcję Zresztą pleksa "zmatowiona" po całości nie wygląda tak źle.
Generalnie pudełko bardzo fajne, łatwo poddało się modyfikacji i efekt wyszedł zadowalający, przynajmniej dla mnie. Zastanawiam się czy nie polakierować go jeszcze jakimś błyszczącym lakierem, bo po bejcowaniu pudełko jest matowe, ale to pewnie za jakiś czas.
Efekt prac poniżej:
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
gryson, fajnie wyszło no i zegarki się mieszczą
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91