Citek AT8070-56A - całkiem ciekawie wygląda, ale nieco kobieco. Jednak nie wygląd tu mnie zaskoczył, a utwardzenie, Duratect α, które ma ponoć twardzość 2000-2500 Hv. Dla porównania DLC osiąga 1400Hv, a PTIC 1200Hv (poniżej tabelka).
Odpowiedz do tematu
:
:
szkoda że, taki drogi
:
oceanus trochę ?? ale ładny
:
Powloki oceanusow sa mniej twarde. Mam attese dyrateca i ocka w tytania, no ibwidac różnicę. Attessa ma pojedyncze ryski, ale to od diamentu, czy sand divingu
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, spotkałem się też z odwrotnymi stwierdzeniami. Sam nie miałem okazji się przekonać, ale widziałem opinie, że utwardzany tytan jest najlepszy w Mantach, potem Citek (PTIC, TIC) i na końcu Brightz. Tak czy siak to utwardzanie alfa rzeczywiście może być sporo lepsze.
:
Fajnie, że ktoś próbuje szukać nowych rozwiązań w tym kierunku.
:
machlo, w kazdym razie utwardzany tytan jestdobrym rozwiazaniem Lekki i wytrzymaly
:
Seven, chyba jednak nie IMO
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Fajne prayciski. Nosibym, ale pewnie w .... drogie
:
kornel91, jak dla mnie ładniejszy od Astrona, choć ogólnie taki se...
:
Seven, Astron to kawał kloca może Citek trochę mniejszy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Mi właśnie przyciśki nie pasują Za to kształt koperty - miód
Apa13 napisał/a: |
Fajne prayciski. Nosibym, ale pewnie w .... drogie |
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
:
Ostatnio zmieniony przez olp1 2014-03-30, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
Kozacka koperta i bransoleta
Cytat: |
Price for the non-limited version is $2,000. |
Ostatnio zmieniony przez olp1 2014-03-30, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Bardzo mi się podoba... nowe Astrony też, zwłaszcza biały, ale jest jeden problem z tymi sikorami z GPSem - są ciągle zbyt wielkie. Rozmiar Manty byłby w sam raz.