Wczoraj był maraton po sklepach i pusty jak gwizdek jestem Ale wszystko na Święta już kupione
A poza tym coś tam do mnie leci z tego sklepu
Odpowiedz do tematu
:
:
A może cos z tańszej półki INVICTA F0066 z nowszym mechanizmem NH35A niż w pierwszym wykonaniu i poprawioną lumą.
Co prawda nie jest to zegar tak znany jak Orient czy Deep Blue ale naprawdę robi wrażenie 47mm średnicy, na branzolecie , wszystko można do niego założyć, mechanizm dobry.
Warto pomyśleć
Co prawda nie jest to zegar tak znany jak Orient czy Deep Blue ale naprawdę robi wrażenie 47mm średnicy, na branzolecie , wszystko można do niego założyć, mechanizm dobry.
Warto pomyśleć
INVICTA F0066
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nie zostaje nic jak tylko
KLIK
kornel91 napisał/a: |
Słoniu kupił i mi się zaczyna podobać. Jak żyć
http://www.dutyfreeisland...Code=SEL03004B0 |
Nie zostaje nic jak tylko
KLIK
:
revolta, tylko w przyszłym roku mogę pozwolić sobie na diverka i myślałem o pro aqua ten dużo tańszy bo troszkę ponad 700zł i teraz myślę czy brać albo dozbierać i kupić DB.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ciezki wybor
revolta, tylko w przyszłym roku mogę pozwolić sobie na diverka i myślałem o pro aqua ten dużo tańszy bo troszkę ponad 700zł i teraz myślę czy brać albo dozbierać i kupić DB. |
Ciezki wybor
:
No właśnie mam dylemat. Niech Jacek recenzję to zobaczymy. Bo sprzedać pewnie nie sprzeda
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Jak by orient był na kajdanie to bym brał orienta zamiast DB , ale to jest moje zdanie , DB fajny nawet maiłem DB ME ale to nie to co orient
No właśnie mam dylemat. Niech Jacek recenzję to zobaczymy. Bo sprzedać pewnie nie sprzeda |
Jak by orient był na kajdanie to bym brał orienta zamiast DB , ale to jest moje zdanie , DB fajny nawet maiłem DB ME ale to nie to co orient
:
No właśnie bransolety trochę brakuję. Też lubię na bransolecie żeby czuć ciężar zegarka.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Kupić - w tej cenie nie ma opcji na takiego diverka z takim mechanizmem Gdzie indziej w promocjach są po 380$
Cytat: |
Słoniu kupił i mi się zaczyna podobać. Jak żyć |
Kupić - w tej cenie nie ma opcji na takiego diverka z takim mechanizmem Gdzie indziej w promocjach są po 380$
:
Śmiem twierdzić, że pod pewnymi względami 40N5A wyprzedza seikowe 6R15. U mnie jest dokładniejszy. Data zmienia się na "klik". Tylko ta rezerwa 40h...
:
No rezerwa to i w Seiko niewiele większe. Tylko już ten nowy M-force ma stop sekundę i dokręcanie.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ten M fajny, sam bym kliknął gdybym bardzo podobnego nie miał, bo za te pieniądze ciężko znaleźć taki poziom wykonania.
Z drugiej strony jak nie jesteś pewny, to pewnie i Aquę w końcu dokupisz
Z drugiej strony jak nie jesteś pewny, to pewnie i Aquę w końcu dokupisz
:
Odpowiedz do tematu
No dobra póki co temat EDC rozwiązany i to za pół ceny założonego budżetu Dlatego nie musiałem czekać do wiosny. Więc i tutaj fotki wstawię
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91