:
Każdy kilogram obywatela z większym podbrzuszem szczególnym dobrem narodu.
:
W TT on stoi 8k...
[ Dodano: 2013-06-09, 22:32 ]
A ten LE SAST100 to wolę nawet nie wiedzieć ile stoi...
W każdym razie jakby który chciał go sprzedać, to 2k pelena dam
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
emster
[Usunięty]
2013-06-12, 11:35
:
Aż przewinąłem okno pod samiuśką górę coby upewnić się, że to wątek o Oseanusach i nie pomyliłem się. Skąd tu tyle Seikaczy
:
Niektórzy bowiem chcieliby zegarek w stylistyce i mechanice Oceanusa, ale nie potrafią się pogodzić z faktem, że ta seria nie ma nic wspólnego z modą na bulwę ziemniaka przytwierdzoną do przegubu.
:
Tylko nie wstylistyce, tylko nie wstylistyce, co...
Bo fpysk!!!
Niektórzy są męscy na tym forum metroseksualnym i chcą to jawnie demonstrować!!!
:
Robciu, Ty jesteś wyjątek, ewenement taki i generalnie dla Ciebie to jest mus, a nie "wstylistyce", więc się nie liczysz.
:
Na kizi jest Astron za 4800.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Ale nie LE. No i cena jest ponad dwa razy wyższa niż oczekuję
:
Pisałem o tym kiziowatym wcześniej
Też bym oczekiwał innych cen
bow bo mi się te seiko również podoba
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Przy LE zwykły wygląda jak kupa - przez te cholerne wskazówki.
No i chyba mam pewną alternatywę, ale muszę zweryfikować rozmiar...
emster
[Usunięty]
2013-06-12, 21:47
:
Z innej beczki.
Czy te miasta na tarczy służą ustawianiu czasu lokalnego czy to taki upiększacz. Przyznam się, że do tej pory nie interesowały mnie tego typu zegarki w ogóle, ale ten tu coś w sobie ma.
Czy wszystkie Oceanusy są z utwardzanego tytanu?
:
Tak, to są miasta do ustawiania drugiego czasu.
Nie, nie wszystkie Oceanusy są z tytanu utwardzanego. Można przyjąć, że utwardzane są od modelu 750 wzwyż. Oprócz modelu S/T100.