:
Cezar, znaczy nie ma? No to uruchom zdolności dyplomatyczne, że może... że jest taki projekt...
PS Skądinąd, bardzo ładny ten Skagen
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Ma kwadratowe szklo, wiec raczej odpada ze wzgledu na koszty
Ostatnio zmieniony przez dtox 2013-03-26, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
:
Namawiam Ją na okrągły, coś jak nurek, takie EDC, pokazuję, że się takie nosi (w TV
)
Zobaczymy jak coś się wykluje....
:
Cezar, jest taki film z Tomem Cruisem i Cameron Diaz (chyba "wybuchowa para" się to nazywa po ludzku, bo po angielsku to nie pamiętam) i tam Diaz nosi Rolka Suba. Będzie okrągły, coś jak nurek... Suba jej kup!
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
:
Mnie się wydaje, że 35 mm na damskie EDC to sporawo, ok. 32-33 mm chyba by było optymalne. I podejrzewam, że koperta może być spory problemem, bo przecież Gerlachy nie zamówią 1000 sztuk damskich kopert, żeby sobie piwnicę nimi wybrukować.
Osobiście bym wolała automat (Seiko na pewno ma małe mechanizmy automatyczne, damskie piątki mają średnicę koperty jakieś 25-26 mm chyba, tyle, że trochę grubawe w proporcji do rozmiaru zegarka)
:
To może znaleźć jakieś seiko i zrobić ładną tarczkę do tego
:
Mojej Pani, to taki się ostatnio spodobał:
ale, już zamówiłem na Rakuten'ie, więc forumowa "damka" może być inna
Średnica: 28mm (z koronką), 25.5mm (bez koronki)
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-03-26, 15:38, w całości zmieniany 3 razy
John Smith
:
Fajny pomysł. Moja ma kilkanaście sikorów i pewnie chętnie by kolejnego przygarnęła.
:
No dobrze zegarek będzie przyklepany, zatwierdzony projekt i dojdziemy do listy chętnych pań na sikora.... i jak jedna z drugą dowiedzą się że ona nie będzie jedyną posiadaczką tego cacka tylko na liście przykładowo jest 30 babonów, na ten sam wzór
.
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2013-03-26, 15:51, w całości zmieniany 1 raz