kamboras jak możesz podjechać na Białołękę to zapraszam
Ja niestety dzisiaj nie mogę jeździć samochodem, bo wczorajszy wieczór minął mi na czytaniu lektur w doborowym towarzystwie
Pisz PW jak się zdecydujesz.
Odpowiedz do tematu
:
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Dzięki, Gerlachy fajne chłopaki są
Wszystko dało się przesunąć na przyszły tydzień więc spokojnie sobie poczekam.
No to za tydzień ja będę czytał w zacnym towarzystwie
Wszystko dało się przesunąć na przyszły tydzień więc spokojnie sobie poczekam.
No to za tydzień ja będę czytał w zacnym towarzystwie
:
Troszkę z innej beczki ...
W jaki sposób można zgłaszać problemy z FOKĄ, bezpośrednio do G.Gerlach (mail na adres firmowy) czy za pośrednictwem forum, na PW do któregoś z Kumotrów ?
Mam pewien kłopot z moją 074.
Problem zauważyłem zaraz następnego dnia po odbiorze (26.02) ale chciałem się przekonać czy nie zniknie gdy zegarek się "dotrze" ...
W jaki sposób można zgłaszać problemy z FOKĄ, bezpośrednio do G.Gerlach (mail na adres firmowy) czy za pośrednictwem forum, na PW do któregoś z Kumotrów ?
Mam pewien kłopot z moją 074.
Problem zauważyłem zaraz następnego dnia po odbiorze (26.02) ale chciałem się przekonać czy nie zniknie gdy zegarek się "dotrze" ...
:
Zaba, a jak duży to problem? Pytam z ciekawości, bo też mam
:
Hendrix89, problem podobno niezbyt duży
Chodzi o datę - nie przeskakuje kompletnie, po zmianie nowa nie jest całkowicie widoczna a w dole okienka nadal widać fragment poprzedniej, tak jakby "coś" blokowało koło datownika.
W poniedziałek wysłałem zegarek do Svedosa, wczoraj dostałem wiadomość że FOKA już jest zdrowa i w piątek będzie w drodze powrotnej
Chodzi o datę - nie przeskakuje kompletnie, po zmianie nowa nie jest całkowicie widoczna a w dole okienka nadal widać fragment poprzedniej, tak jakby "coś" blokowało koło datownika.
W poniedziałek wysłałem zegarek do Svedosa, wczoraj dostałem wiadomość że FOKA już jest zdrowa i w piątek będzie w drodze powrotnej
:
czyli najnormalniejsze zachowanie GG
Mi spadł Sokół na podłogę, napisałem, wysłałem, naprawili, odesłali ....
Zaba napisał/a: |
W poniedziałek wysłałem zegarek do Svedosa, wczoraj dostałem wiadomość że FOKA już jest zdrowa i w piątek będzie w drodze powrotnej |
czyli najnormalniejsze zachowanie GG
Mi spadł Sokół na podłogę, napisałem, wysłałem, naprawili, odesłali ....
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Staszek sokol to ptica, to jakim sposobem spadl
:
relaksował się..........
na serio to zakładałem na rękę i tak jakoś nie zapiąłem i tak jakoś rypnął na ziemię i tak jakoś wahnik poszedł się paść ....
I okazuje się że z latającym Sokołem to on ma dużo wspólnego.
Może latać
Jak najbardziej -ale pod warunkiem że jest u mnie na nadgarstku.
Wtedy poleci z każdej wysokości
Grizzly napisał/a: |
Staszek sokol to ptica, to jakim sposobem spadl |
relaksował się..........
na serio to zakładałem na rękę i tak jakoś nie zapiąłem i tak jakoś rypnął na ziemię i tak jakoś wahnik poszedł się paść ....
I okazuje się że z latającym Sokołem to on ma dużo wspólnego.
Może latać
Jak najbardziej -ale pod warunkiem że jest u mnie na nadgarstku.
Wtedy poleci z każdej wysokości
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Pewnie sie naczytał biedak
:
No ja ze Svodosem również jestem dogadany Tylko nie mam czasu zapakować foki w karton i wysłać Trzeba ją trochę nasmarować
:
A moja FOKA była intensywnie testowana przez dwa dni na basenie. Test zaliczony
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Znaczy WR 3 ma
Bronek napisał/a: |
Test zaliczony |
Znaczy WR 3 ma
:
O, to tak jak mój jeden stary "rzekomo nurek". Też znakomicie zaliczył test.
Tej wody co nabrał za cholerę nie chciał wypuścić
Bronek napisał/a: |
A moja FOKA była intensywnie testowana przez dwa dni na basenie. Test zaliczony |
O, to tak jak mój jeden stary "rzekomo nurek". Też znakomicie zaliczył test.
Tej wody co nabrał za cholerę nie chciał wypuścić
:
Odpowiedz do tematu
Zaba, aaa, myślałem, że minimalnie spieszący problem