Trafiłem na zdjęcia takiego oto Monstera:
I powiem szczerze, że podoba mi się bardziej niż pomarańczka. Buraczkowy jest bardziej stonowany, ale nadal ma w sobie to monsterowe szaleństwo.
Odpowiedz do tematu
: Buraczkowy Monster
:
Nawet nawet!
To seryjny czy modowany ?
To seryjny czy modowany ?
:
Dokładnie - limitowany dostępny tylko w Azji. Można więc powiedzieć, że to mod seryjny.
:
i z tego co gdzieś wyczytałem - w chorej cenie - koło $1000 ponoć
:
O!
Gdyby tylko taka tarcza byłaby dostępna, to od razu bym modował.
Gdyby tylko taka tarcza byłaby dostępna, to od razu bym modował.
:
Serio?? Kompletny bezsens. Zwykły Monster PVD z czarną tarczą kosztował chyba coś koło 300$ A i mój mod bądź też jak kto woli "lymyted edyszyn" był nie wiele droższy od zwykłego
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-04-07, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
No to trza poszukać taką tarczę i sprzedać moda za np. 800 dolarów.
A tak poważnie: to tamte Monstery miały PVD a'la "psu jajca się świecą". Ten ma troszkę inną powłokę PVD czy mi się wydaje?
A tak poważnie: to tamte Monstery miały PVD a'la "psu jajca się świecą". Ten ma troszkę inną powłokę PVD czy mi się wydaje?
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-04-07, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
:
1000$ to on kosztowal jak byl dostepny a teraz w obiegu kolekcjonerskim .... to sami sobie dopowiedzcie
Swojego czasu podobal mi sie taki limited Lime Monster - wyczesany monster w kolorku limonki super , wyglada jak zombi pokryty ektoplazma
Swojego czasu podobal mi sie taki limited Lime Monster - wyczesany monster w kolorku limonki super , wyglada jak zombi pokryty ektoplazma
:
Muszę ten tekst zapamiętać.
hotwax napisał/a: |
zombi pokryty ektoplazma |
Muszę ten tekst zapamiętać.
:
Po mojemu ten się tak samo świeci
Blaz napisał/a: |
Ten ma troszkę inną powłokę PVD czy mi się wydaje? |
Po mojemu ten się tak samo świeci
:
Muszę monitor umyć.
:
ja mam umyty (po obfitym obślinieniu na widok paru zegarków) i stwierdzam - świeci
:
Odpowiedz do tematu
Jest coś takiego jak Monster z białą tarczą?
Super Podpis Bulwo