Witam.
Od kilku lat byłem zarejestrowanym użytkownikiem forum. Przez dłuższy czas z forum nie korzystałem, bo nie mogłem. Ok 2 tygodnie temu chciałem się zalogować i zonk Konto usunięte?
Zarejestrowałem się od nowa pod tym samym nickiem. Niestety, wszystkie moje posty, fotki itp. przepadły, nie mówiąc o tym, że zablokowany mam np. bazarek.
Czy 30 dniowa absencja na forum nie jest zbyt ostrym wymogiem? Bo to absencja chyba była przyczyną usunięcia?
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
: Skasowanie konta
Ostatnio zmieniony przez mashun 2013-01-28, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez mashun 2013-01-28, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Dokładnie tak.
Zobacz regulamin:
Konta nieaktywne dłużej niż przez 30 dni mogą być kasowane bez ostrzeżenie. Użytkownik powinien zadbać, by o ewentualnej dłuższej nieobecności na forum powiadomiona została Administracja.
mashun napisał/a: |
absencja chyba była przyczyną usunięcia? |
Dokładnie tak.
Zobacz regulamin:
Konta nieaktywne dłużej niż przez 30 dni mogą być kasowane bez ostrzeżenie. Użytkownik powinien zadbać, by o ewentualnej dłuższej nieobecności na forum powiadomiona została Administracja.
:
No to dupa
:
Ordnung muss sein! To nie Sejm przecie
Wy macie zegarki ja mam czas...
:
mashun, no takie życie
Jak dobrze kojarzę, to Twoja nieaktywność była sporo dłuższa niż 30 dni.
Już myślałem, że nie wrócisz.
Jak dobrze kojarzę, to Twoja nieaktywność była sporo dłuższa niż 30 dni.
Już myślałem, że nie wrócisz.
:
Ostatnio zmieniony przez Korba 2013-01-28, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
Ale powiedcie czemu to ma sluzyc? Jestem na kilkunastu forach zarejestrowany, na niektore zagladam raz na pol roku, nie piszac nic i nikt mnie z nich nie wyrzuca. Na kizi czy GMT nie napisalem slowa od dwoch lat conajmniej, a dalej tam jestem.
Zasmiecanie forum? Przy tej ilosci spamu jaka niektorzy userzy tworza, to nie argument.
Zasmiecanie forum? Przy tej ilosci spamu jaka niektorzy userzy tworza, to nie argument.
Ostatnio zmieniony przez Korba 2013-01-28, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
:
...Może naturalnej eliminacji kont-śpiochów?
A może jakaś przypominajka, wysłana na maila, przed ostrzegawczym strzałem w potylicę?
A może jakaś przypominajka, wysłana na maila, przed ostrzegawczym strzałem w potylicę?
Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
- Gburp.
:
Korba ma to służyć stosowaniu Regulaminu forum.
Voit nie zależy nam, żeby być największym forum zegarkowym w Polsce
Jesteśmy o tyle dziwni, że nie pozwalamy nawet żeby użytkownik miał więcej niż jedno konto
Voit nie zależy nam, żeby być największym forum zegarkowym w Polsce
Jesteśmy o tyle dziwni, że nie pozwalamy nawet żeby użytkownik miał więcej niż jedno konto
:
OK, ja nie dyskutuję.
Jak jechałem na urlop, napisałem do Administracji prośbę o niekasowanie konta.
Na szczęscie nad Adriatykiem miewają niekiedy internet.
...Zastanawiałem się jedynie co zrobić, żeby uniknąć pytań "co się stało z moim kontem".
Tak sobie tylko głośno myslałem...
Jak jechałem na urlop, napisałem do Administracji prośbę o niekasowanie konta.
Na szczęscie nad Adriatykiem miewają niekiedy internet.
...Zastanawiałem się jedynie co zrobić, żeby uniknąć pytań "co się stało z moim kontem".
Tak sobie tylko głośno myslałem...
Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
- Gburp.
:
Regulamin ktos kiedys ustalil. I ten dziwny zapis tez.
Nadal nie rozumiem dlaczego wywala sie kogos wraz z calym jego dorobkiem po miesiacu ciszy.
Kazdego wywalicie bezwzglednie, czy sa "rowni i rowniejsi" ?
Zreszta glupio pytam.
Rozumiem usuwanie kont z zerem postow po pewnym czasie.
Sluszne jest rowniez usuwanie kont dubli jak i kary za pyskowki czy inne dziwne akcje.
A jesli ktos ma wiedze, wniesie duzo na forum, pisze madrze, a nie tylko bzdety i bedzie mial widzimisie nie zajrzenia na forum przez 30 dni, to rowniez wyleci bez ostrzezenia, bo Swiety Regulamin tak stanowi?
Bez sensu...
wahin napisał/a: |
Korba ma to służyć stosowaniu Regulaminu forum.
Voit nie zależy nam, żeby być największym forum zegarkowym w Polsce Jesteśmy o tyle dziwni, że nie pozwalamy nawet żeby użytkownik miał więcej niż jedno konto |
Regulamin ktos kiedys ustalil. I ten dziwny zapis tez.
Nadal nie rozumiem dlaczego wywala sie kogos wraz z calym jego dorobkiem po miesiacu ciszy.
Kazdego wywalicie bezwzglednie, czy sa "rowni i rowniejsi" ?
Zreszta glupio pytam.
Rozumiem usuwanie kont z zerem postow po pewnym czasie.
Sluszne jest rowniez usuwanie kont dubli jak i kary za pyskowki czy inne dziwne akcje.
A jesli ktos ma wiedze, wniesie duzo na forum, pisze madrze, a nie tylko bzdety i bedzie mial widzimisie nie zajrzenia na forum przez 30 dni, to rowniez wyleci bez ostrzezenia, bo Swiety Regulamin tak stanowi?
Bez sensu...
:
Korba, poczytaj sobie ten temat:
http://www.chinawatches.p...=2975&start=210
Bo mam wrażenie, że wyważasz otwarte drzwi.
http://www.chinawatches.p...=2975&start=210
Bo mam wrażenie, że wyważasz otwarte drzwi.
:
Korba, a taką okoliczność mamy tez punkt 7 :
7) Szanowny użytkowniku. Jeśli nie podoba Ci się powyższy Regulamin, to napisz sobie inny. Na tym forum obowiązuje ten Regulamin i twoje zdanie na jego temat szanujemy tak mocno, że aż jest to nam obojętne.
mashun otrzymał odpowiedź na swoje pytanie, sądzę że temat wyczerpany.
7) Szanowny użytkowniku. Jeśli nie podoba Ci się powyższy Regulamin, to napisz sobie inny. Na tym forum obowiązuje ten Regulamin i twoje zdanie na jego temat szanujemy tak mocno, że aż jest to nam obojętne.
mashun otrzymał odpowiedź na swoje pytanie, sądzę że temat wyczerpany.
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Dodam tylko na szybko, że jak najdłużej chcemy utrzymać to forum jak najmniejsze, stąd prosta zasada - nie logujesz się, masz forum w pompce, żegnaj. Dzięki temu, że jesteśmy mali, tworzymy zwartą grupę potrafiącą podejmować szybkie decyzje (no, to tak na wyrost może, ale wiadomo o co chodzi). Nie stajemy się kizi, a mam wrażenie, że siłę autorytetu mamy coraz wyższą, mimo, że nie rośnie nam liczba kont z 1 postem.
hrg.pl