:
Są na tym forum ogolnie nazucone zasady przez fora.pl które nie dają wkleić linka gdy ma sie mniej niż 4 posty. Taka bramka anty spamowa.
Napisz o zegarkach cosik to po 4 postach wkleisz link , zdjecia etc.
:
świetne anduril !
te same werki tak jak piszesz posiadają zegarki adriatica,
chyba nawet bez zmodyfikowanego wachnika
:
Fajny, szczególnie za te pieniądze... Choc mam mały uraz bo na PW ze Staruszkiem chciałem sie dowiedziec dlaczego to rżnięcie jest ok a "inne" nie i usłyszałem, że "Ci mają siedzibę"... Shit..;-(
Pzdr
Spinner
:
Tak a ja myślałem żę trzeba mieć tylko post office box u Swissów
:
Wracając do kwestii mechanizm i jego czkawek, to co prawda nie skacze jak w kwarcach, ale tak jak napisałem przy mocniejszym potrząśnieciu sekundnik zatrzymuje się na 1-1,5s poczym nadrabia w związku z czym nie ma to wpływu na dokładność chodu
:
A kto to się pojawił

??
Witaj Ojcze Założycielu !
:
Witajcie Towarzysze

Małe wakacvje, ale już jestem z powrotem
:
chodzcie chodzcie mi was tutaj potrzeba by nie poszli rasiści do nieba
Witaj Swissmaker
:
noszę go bardzo często, ale jak już wcześniej pisałem, kiedyś miałem pilotonurka na tym samym mechanizmie i zachowywqał się tak samo, więc traktuję to zachowanie jako regułę
:
Odkopałem niedawno ten temat i częściowo po jego wpływem zakupiłem sobie taką Invictę Profesional, z której jestem bardzo zadowolony. Nawet krytykowane często logo mnie akurat się podoba. W związku z tym składam szczere podziekowania za świetna recenzję. Amen.
:
Ten zegarek ma stalową kopertę , także to pewnie błąd w tekscie.
:
Ja podejrzewam, że autor pisząc "mosiężny" miał na mysli jego solidną wagę i budowę. Jest cięższy niż się wydaje z wyglądu.