Odpowiedz do tematu
: Parnis pilot chrono kwarc
Witam co koledzy powiecie na takie piloty, który według was fajniejszy wizualnie, bo od strony technicznej to chyba siedzi tam miyota os 20.
:
chyba wybrałbym pierwszego bo chociaż byłoby mi wiadomo jaki dzień tygodnia jest. W systemach "kropka, kreska, krzaczek" sobie nie radzę
:
W tym drugim dzień tygodnia jest widoczny na sto procent nie wiem dlaczego tak jest na tych zdjęciach.
:
a ja bym 2 przytulił
:
ja tez brałbym 2
:
Ja bym brał wersje z z samolocikiem na końcu wskazówki sekundowej
:
LukasVanElvis, Takich wersji też jest kilka:
a) koperta PVD lub goła stal
b) datownik wzorowany na IWC/na wysokościomierzu (łukowaty kształt okienka, pokazuje datę +/- 1 dzień) lub klasyczny (prostokątne okienko, pokazuje aktualną datę)
Ogólnie, jak u Parnisa i Chińczyków - do wyboru, do koloru.
zdrawki
a) koperta PVD lub goła stal
b) datownik wzorowany na IWC/na wysokościomierzu (łukowaty kształt okienka, pokazuje datę +/- 1 dzień) lub klasyczny (prostokątne okienko, pokazuje aktualną datę)
Ogólnie, jak u Parnisa i Chińczyków - do wyboru, do koloru.
zdrawki
Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-12-06, 21:21, w całości zmieniany 3 razy
Tutaj fajnie przedstawiony na filmiku https://www.youtube.com/watch?v=wrA6OsD9jaU
Myslalem wlasnie nad tym Parnisem ale u prywatnego importera tylko takie [MOD EDIT: tego pana u nas nie linkujemy]. Chyba ze znacie jeszcze jakiś handlarzy? Na ebayu wiem ze sa (chyba) ale myslalem jednak o kupnie u Polaka. Zawsze to szybciej.
Myslalem wlasnie nad tym Parnisem ale u prywatnego importera tylko takie [MOD EDIT: tego pana u nas nie linkujemy]. Chyba ze znacie jeszcze jakiś handlarzy? Na ebayu wiem ze sa (chyba) ale myslalem jednak o kupnie u Polaka. Zawsze to szybciej.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-12-06, 21:21, w całości zmieniany 3 razy
:
radial, - warto się przywitać w odpowiednim wątku. Zagadaj u nas do Rudolfa , chętnie Ci pomoże
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-12-08, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
jak parnis i pilot to ten fajny
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-12-08, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
2 lepsza