Odpowiedz do tematu
:
Maxo jest dzisiaj roztrenowany, jak pierdyknie krzywdę zrobi
:
dostane buziaka bejsbolem
:
...ona jest bardzo dobra, ta koncepcja http://img706.imageshack.us/i/miech10.gif/
hotwax napisał: |
dostane buziaka bejsbolem |
...ona jest bardzo dobra, ta koncepcja http://img706.imageshack.us/i/miech10.gif/
:
I tu się zgodzę tyle orangu i bez Samiego wstyd normalnie wstyd
Ja mam takiego pomarancza ale nie mogę foty zamieścić jeszcze
Jutro zamieszcze tylko popiszę trochę postów
Arek napisał: |
Dobra tam, i tak nie ma Sumo Samuraja i SNM037 a bez tego się nie liczy... "0" /> |
:
Tak BTW - jest pomaranczowe Sumo sprzedawane w wersji z bransoletką?
Arek napisał: |
Dobra tam, i tak nie ma Sumo Samuraja i SNM037 a bez tego się nie liczy... "0" /> |
Tak BTW - jest pomaranczowe Sumo sprzedawane w wersji z bransoletką?
:
Jakbyś się więcej udzielał i przychodził na spotkania klubowe to byś mógł
Igor napisał: |
ale nie mogę foty zamieścić jeszcze |
:
...ja nie widziałem, a co przymierzasz się do pomarańczki? Na jebaju trafiają się pomarańczki z bransoletką, ale przeca Ty chyba masz takową?
Spinner napisał: |
Tak BTW - jest pomaranczowe Sumo sprzedawane w wersji z bransoletką? |
...ja nie widziałem, a co przymierzasz się do pomarańczki? Na jebaju trafiają się pomarańczki z bransoletką, ale przeca Ty chyba masz takową?
:
Tak, mam, niebieski na bransie - ale chyba będę go sprzedawał...
:
Spinner - a w razie ewentualnej sprzedaży masz może te zdjęte ogniwka z bransolety?
Bo pamiętam, że masz taki więcej szczuplutki nadgarstek.
A pomarańczowe zegarki to mi też się podobają. Ładny zestawik.
Ja póki co, mam tylko Monstera i może za niedługi czas dojdzie Gulfman w tymże kolorze.
Bo pamiętam, że masz taki więcej szczuplutki nadgarstek.
A pomarańczowe zegarki to mi też się podobają. Ładny zestawik.
Ja póki co, mam tylko Monstera i może za niedługi czas dojdzie Gulfman w tymże kolorze.
: Re: Pomarańczki
Jak myślicie jak te pomarańczki by wyglądały na pomarańczowych gumach? Ja uważam, że lepiej, bardziej drapieżnie ale przekopałem google images i nie znalazłem żadnego zdjęcia a wystarczy spojrzeć na Doxę, która na pomarańczowej gumie wygląda bosko.
Edit:
znalazłem na pomarańczowym NATO. I jak Wam się widzi? Nie za dużo tego oranżu?
Blaz napisał: |
Wymienicie wszystkie? |
:
Dobrze jest sportowo i wakacyjnie Ja łykam coś takiego jak młody pelikan
:
Jak coś jest całe pomarańczowe, to jest po prostu całe pomarańczowe i nic więcej.
Jeżeli jednak pomarańczowa będzie tylko tarcza, no to jest akcent i to się rzuca w oczy bo jest zaakcentowane
Jeżeli jednak pomarańczowa będzie tylko tarcza, no to jest akcent i to się rzuca w oczy bo jest zaakcentowane
:
...jak dla mnie to pasek czarny, z pomarańczowym szyciem, ale jeżeli chodzi o gumę to tylko czarna http://img36.imageshack.us/i/oczkox.gif/
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-04-08, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Ja swojego Monsterka noszę na pomarańczowym Rhino i tak już przesiąkł wakacyjnym klimatem, że szkoda mi go ruszać Ostro zastanawiałem się nad modem, ale chyba jednak zostawię jak jest. Szkoda tylko, że noszę go tylko w okresie wakacyjnym
Foty, jeszcze wakacyjne:
----------
Poprawiłem zdjęcia - Maxio
Foty, jeszcze wakacyjne:
----------
Poprawiłem zdjęcia - Maxio
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-04-08, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
...ale Ty masz czarnego, a w temacie mowa jest o pomarańczkach