Dżentelmen słis kłalita
Odpowiedz do tematu

Spam
[Usunięty]
: Dżentelmen słis kłalita
Takie kilka niezbyt ostrych mi wyszło. Jakoś się nie dogadujemy z moim Fuji

:
Fajne zdjęcia no i ładny zegarek! Nakręca się go kluczykiem? Ciągnie mnie coraz bardziej aby zacząć kolekcjonować stare kieszonki.

Spam
[Usunięty]
:
Tak. Nakręcany kluczykiem. Do tego zegarka, jak i do większości kieszonkowych tego typu (przynajmniej ja tak się spotkałem) są dwa kluczyki - jeden do nakręcania - z większym kwadratem, i ustawiania godziny - z mniejszym. Ja mam tylko jeden ale jakoś pasuje do obu funkcji, nic nie przeskakuje i jest dobrze

a ostatnio nabyłem jeszcze taki multitols

:
Wiekowa kieszonka, klasyka.

:
Piękny ten "odważnik" :mrgreen:

:
Ale staroć, się tylko do wyrzucenia nadaje :mrgreen: Tylko powiedz gdzie i kiedy będziesz wyrzucał :P

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
No właśnie, taki stary, brzydki. Chcesz - załatwię ci pięknego perfecta za niego i to (PROMOCJA!!!) bez dopłaty z Towjej strony :twisted: Świetny zegar, choć prawda jest taka, ze moment gdy Anglicy przerzucili się na kłalitę by mpoczątkiem końca angielskich zegarków :(

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Bardzo zazdraszczam. Ładnie zachowany, wygląda obłędnie

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Spam
[Usunięty]
:
Ostatnio miałem okazję wyrwać piękną angielską osiemnastkę z menchesteru, normalnie babkę wszystkich amerykanek ale od jakiegoś czasu przewlekle choruję na chroniczny brak waluty transferowej :cry:

litespeed
[Usunięty]
:
Hoho. Piękny klasyk.

mapeth
[Usunięty]
:
Ram, +1
mam dokładnie to samo, jeśli chodzi o stare kieszonki, ale jeszcze walczę ze sobą :mrgreen:
do autora wątku - piękna sztuka, gratki!

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum