Witam wynalazłem taki ciekawy czasomierz jakie są wasze opinie, spostrzeżenia, jak się na to zapatrujecie.
poprawiłem zdjęcia
Odpowiedz do tematu
: Parnis Submariner na ETA
Ostatnio zmieniony przez Santino 2011-12-02, 15:11, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Santino 2011-12-02, 15:11, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2011-12-02, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Parnisie! Nie idz ta droga !
BTW - chyba pierwszy raz widze zegarek, ktory ma "swiss made" na mechanizmie, ale nie na tarczy .
BTW - chyba pierwszy raz widze zegarek, ktory ma "swiss made" na mechanizmie, ale nie na tarczy .
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2011-12-02, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Wątpliwe jest, że to ETA, ja bym stawiał na klona, który jest dużo tańszy i łatwo go tam dostać w dowolnej ilości. Są w necie wskazówki, jak to odróżnić bez większego problemu, ale z tego zdjęcia się raczej nie da.
Taki zegarek z chińskim werkiem kosztuje ze stówę, może ciutkę więcej i jest git, a na tej rzekomej Ecie zdaje się 250. Znaczy zaczynają nabijać ludzi w butlę, podobnie jak z nowymi homarami za 175$
Taki zegarek z chińskim werkiem kosztuje ze stówę, może ciutkę więcej i jest git, a na tej rzekomej Ecie zdaje się 250. Znaczy zaczynają nabijać ludzi w butlę, podobnie jak z nowymi homarami za 175$
:
Znaczy mówisz, że to oryginalna chińska ETA, a nie chińska chińska?
:
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2011-12-02, 17:04, w całości zmieniany 4 razy
Przeciez zarty sobie stroje .
Natomiast moze byc to tzw. "oryginalny chinski" (copyright by Swedos) werk.
EDIT: Blaz byl szybszy.
EDIT nr 2: a co do postu nr 2 w watku, to przeciez powszechnie wiadomo, ze ALAMO to ukryty milosnik firmy Rolex, ktory sie dla niepoznaki dekuje na Forum o chinskich zegarkach . I chociaz maskuje sie jak moze, to ciagnie wilka do lasu, i czasami sie zdradzi, tak jak teraz wlasnie .
Natomiast moze byc to tzw. "oryginalny chinski" (copyright by Swedos) werk.
EDIT: Blaz byl szybszy.
EDIT nr 2: a co do postu nr 2 w watku, to przeciez powszechnie wiadomo, ze ALAMO to ukryty milosnik firmy Rolex, ktory sie dla niepoznaki dekuje na Forum o chinskich zegarkach . I chociaz maskuje sie jak moze, to ciagnie wilka do lasu, i czasami sie zdradzi, tak jak teraz wlasnie .
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2011-12-02, 17:04, w całości zmieniany 4 razy
:
eeeeeeeeeeeeeee lipa i tyle
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Któryś z Was chce o tym porozmawiać?
ALAMO napisał/a: |
Zostałem zdemaskowany
Mam na imię Adrian, i jestem schizofrenikiem |
Któryś z Was chce o tym porozmawiać?
:
Ekhem...jakby Ci to powiedziec...od jakiegos roku to juz nie jest takie proste,bo nie roznia sie praktycznie niczym
Pietrek napisał/a: |
Są w necie wskazówki, jak to odróżnić bez większego problemu, ale z tego zdjęcia się raczej nie da. |
Ekhem...jakby Ci to powiedziec...od jakiegos roku to juz nie jest takie proste,bo nie roznia sie praktycznie niczym
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
No przeciez obaj rozmawiamy
Zbyszek to też Adrian. Czyli ja.
Ale tak serio bardziej : Pietrek, ja z ręką na sercu mówię, że nie odrózniłbym 2824 pochodzącej niby że ze Szwajcarii od chińskiej 2824 pochodzącej z Chin. Ale ja się nie znam na zegarkach, dlatego jestem na tym forum
shi_ra napisał/a: |
Któryś z Was chce o tym porozmawiać? |
No przeciez obaj rozmawiamy
Zbyszek to też Adrian. Czyli ja.
Ale tak serio bardziej : Pietrek, ja z ręką na sercu mówię, że nie odrózniłbym 2824 pochodzącej niby że ze Szwajcarii od chińskiej 2824 pochodzącej z Chin. Ale ja się nie znam na zegarkach, dlatego jestem na tym forum
:
Aaa, no widzisz Czymś uzasadnić te 250$ musieli. Na szczęście nadal można sobie kupić na innym werku, z ceramicznym bezelem i szafirem za mniej niż połowę tego tu Parnisa nad Parnisami.
Janek napisał/a: |
Ekhem...jakby Ci to powiedziec...od jakiegos roku to juz nie jest takie proste,bo nie roznia sie praktycznie niczym |
Aaa, no widzisz Czymś uzasadnić te 250$ musieli. Na szczęście nadal można sobie kupić na innym werku, z ceramicznym bezelem i szafirem za mniej niż połowę tego tu Parnisa nad Parnisami.
:
ALAMO, jak to byś nie odróznił, przeca od tej Oryginalnej Chińskiej ETA to bije taki blask i śpiewają janioły, a do Chińskiej Chińskiej to tylko sam blask jest.
:
Odpowiedz do tematu
Eta w Parnisie - najwyższy czas rozpocząć egzorcyzmy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!