Koledzy proszę o pomoc.
Kupiłem od Ghostdog'a tarcze i wskazówki do maryny na bazarku za 50zł. Kasę wpłaciłem w niedziele w ubiegłym tygodniu. W środę otrzymałem ostatnią wiadomość, że wysłał we wtorek. Dziś mija kolejny dzień tarczy nie ma, kontaktu zero mimo, iż wypowiada się na forum - co robić?
Wojtek
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
: GHOSTDOG - co z nim?
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2011-09-29, 11:35, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2011-09-29, 11:35, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
:
spokojnie, może pw do niego nie dochodzą. Robiłem z nim interesy;) i to uczciwa osoba.
:
bez nerwów, ja też czasami przez parę dni nie mam czasu na foruma...
a jeśli wysłał we wtorek ale wieczorem, to wiesz, ale dziś jest dopiero czwartek.
jutro powinieneś to dostać, choć też bym się nie zdziwił, jakby przyszło w poniedziałek.
bez nerw - 50 zł to też nie majątek- dla takiej kasy nie robiłby sobie siary chyba... poczekaj spokojnie aż się odezwie.
a jeśli wysłał we wtorek ale wieczorem, to wiesz, ale dziś jest dopiero czwartek.
jutro powinieneś to dostać, choć też bym się nie zdziwił, jakby przyszło w poniedziałek.
bez nerw - 50 zł to też nie majątek- dla takiej kasy nie robiłby sobie siary chyba... poczekaj spokojnie aż się odezwie.
Skate or die!
:
Robiłem też z Kumotrem jakieś "szacher-macher".
Nie było problemów z Jego strony.
Poczekaj chwilę, nie sądzę, żeby chciał Cię oszukać.
Nie było problemów z Jego strony.
Poczekaj chwilę, nie sądzę, żeby chciał Cię oszukać.
:
Zdaje się obronił magazynierkę ostatnio więc może zapił i stąd brak kontaktu z osobą
A serio to porządny chłopak i napewno problem ma podłoże techniczne - albo coś z PM, albo PP dała ciała.
A serio to porządny chłopak i napewno problem ma podłoże techniczne - albo coś z PM, albo PP dała ciała.
:
Ghostdog jest spoko chłopak. Podejrzewam, że po obronieniu magisterki gdzieś wyjechał.
:
ewentulnie podnosi się, ale nie do końca.
:
Panowie jestem i żyje oprócz obrony miałem jeszcze jeden egzamin remont w domu no i jakoś tak mało czasu było dla forum
Co do kumotra w_kaczmarek tak jak pisałem w PW tarcza leci i mam nadzieje, że doleci Poszło samym priorytetem więc miejmy nadzieje, że w końcu dojdzie
Dzięki chłopaki za poświadczenie miło coś takiego czytać
Co do kumotra w_kaczmarek tak jak pisałem w PW tarcza leci i mam nadzieje, że doleci Poszło samym priorytetem więc miejmy nadzieje, że w końcu dojdzie
Dzięki chłopaki za poświadczenie miło coś takiego czytać
:
No i git - dobrze, że jesteś znów z nami
:
Ghostdog - flaszka się należy do uiszczenia na zlocie...
uuuupppppsssss, to na pw miało być...
No trudno, wszyscy wiedzą, że my są korupcyjni
uuuupppppsssss, to na pw miało być...
No trudno, wszyscy wiedzą, że my są korupcyjni
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ghostdog - dziękuję za PW!
Tarczy jeszcze nie ma ale już mi lepiej
Wojtek
Tarczy jeszcze nie ma ale już mi lepiej
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
:
Dziś po trzech tygodniach oczekiwania dotarła tarcza. Temat można skasować. Dziękuję. Niech to będzie przestroga dla wszystkich wysyłających listy niepolecone - nie warto oszczędzać dwóch złotych - czas to pieniądz
Wojtek
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-10-13, 11:00, w całości zmieniany 1 raz
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Tiaaa.. pamiętam jak list zwykły z Sosnowca do Sosnowca szedł ponad tydzien Dobrze, ze twój się znalazł!
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-10-13, 11:00, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди!