Odpowiedz do tematu
:
Mógłbym mieć, zarówno czarny jak i biały. 490 prezydentów powiadasz?
:
490 prezydentów z hasłem OrientJapan50. Plus oczywiście koszty transportu do PL i ewentualne podatki.
:
A dasz lineczkę do tej ceny?
machlo napisał/a: |
Cena u dystrybutora w USA po kuponie zniżkowym $490 |
A dasz lineczkę do tej ceny?
:
Patrząc na najnowszą historię mojego "importu" to nie "ewentualne" a pewne podatki .
I to nieco studzi mój zapał zakupowy.
.... i ewentualne podatki. |
Patrząc na najnowszą historię mojego "importu" to nie "ewentualne" a pewne podatki .
I to nieco studzi mój zapał zakupowy.
:
Santino, trzeba wpisać OrientJapan50.
Tomek, polamer może być niezłym rozwiązaniem.
Tomek, polamer może być niezłym rozwiązaniem.
:
A wiadomo, czy zaraza się i u nich nie rozprzestrzeniła?
Tomek, polamer może być niezłym rozwiązaniem. |
A wiadomo, czy zaraza się i u nich nie rozprzestrzeniła?
:
No to już ciężko wyczuć. Kompletnie nie mam doświadczenia z polamerem. Jest też jakaś konkurencja polameru, która działa na podobnej zasadzie - http://polonez.info/
Ja ta mam jeszcze alternatywne rozwiązanie w postaci kumpla, który za miesiąc wraca, ale nie wiem, czy mu głowę zawracać.
Ja ta mam jeszcze alternatywne rozwiązanie w postaci kumpla, który za miesiąc wraca, ale nie wiem, czy mu głowę zawracać.
:
To że warto nabyć ten zegarek, to już prawie jestem pewien. Teraz kwestia tylko jak go sprowadzić.
:
Za te 490$ to ja go od Ciebie już teraz mogę odkupić
Edit: białego!
Edit: białego!
:
Melepeta Bow może coś o tym wspomnieć...
Tomek napisał/a: | ||
A wiadomo, czy zaraza się i u nich nie rozprzestrzeniła? |
Melepeta Bow może coś o tym wspomnieć...
:
Przeszklony dekiel bym sobie na miejscu Orienta darował, bo mechanizm piękny nie jest napewno Ale reszta baaardzo mi się widzi, świetne EDC No i budżetowo nie jest zabójczy.
:
Odpowiedz do tematu
Fajny zegareczek, bardzo mi się podoba - ale wersja bez lupki Białego bym nawet przytulił.