Przypadkowo znalazlem taka Albe......na forum jeszcze o niej chyba nie wspominano....imho.....tarcza wyrywa z butów
Odpowiedz do tematu
: Alba Limited Edition 777
:
Taaa... Wyrywa. Chyba włosy z głowy.
Po kiego czorta dali ten dziurbilon? I jeszcze z tyłu podgląd na mechanizm brzydki jak kupa... Jedna wielka porażka...
Po kiego czorta dali ten dziurbilon? I jeszcze z tyłu podgląd na mechanizm brzydki jak kupa... Jedna wielka porażka...
:
Jakoś mnie nie wyrwało, choć w kapciach jestem i powinno być łatwiej
:
to chyba zalezy od gustu ale mi tarcza sie podoba.....to jest tak troche jak z fenomenem Pamow.......niektorzy za darmo by nie chcieli.....a inni placa za nie gruby hajs
:
Fenomen panurajków polega na czymś innym: na robieniu ludzi w wała, więc to nie jest trafione porównanie.
Dziurbilony na naszym forum raczej nie cieszą się powodzeniem. Nawet jeśli to Alba.
Dziurbilony na naszym forum raczej nie cieszą się powodzeniem. Nawet jeśli to Alba.
:
Ostatnio zmieniony przez dasiek7 2011-08-24, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
a ja cos pisalem o tej dziurze mi diurbiliony sie nie podobaja....ale ta tak nie razi jak w parnisach......przynajmniej nie razi oka
poprawie sie.......faktura tarczy mi sie spodobala i indeksy
poprawie sie.......faktura tarczy mi sie spodobala i indeksy
Ostatnio zmieniony przez dasiek7 2011-08-24, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
:
A mnie akurat wszędzie razi dziura na tarczy. Imo najgorszy designerski pomysł świata zegarkowego... No chyba że prawdziwa turbinka. Ale to kompletnie inna para kaloszy.
Imo najbrzydsza Alba jaką widziałem. Powinni za nią odpracować sto lat w japońskich bagnach.
Imo najbrzydsza Alba jaką widziałem. Powinni za nią odpracować sto lat w japońskich bagnach.
:
hehe nie nie...to za G-shocka powinni siedziec dozywocie
Blaz napisał/a: |
Imo najbrzydsza Alba jaką widziałem. Powinni za nią odpracować sto lat w japońskich bagnach. |
hehe nie nie...to za G-shocka powinni siedziec dozywocie
:
Nie widzę faktury bo mi dziura zasłania
:
Akurat G-shocki nie mają być piękne, a skuteczne. Obudujesz jakikolwiek zegarek ochraniającym plastikiem to będziesz miał to samo co G-shock.
:
Melepecicie kumotrzy , faktura tarczy bardzo ładna .
W tej limitacji była jeszcze Alba z chronografem ( bez dziury w tarczy ) też bardzo ładny zegarek .
W tej limitacji była jeszcze Alba z chronografem ( bez dziury w tarczy ) też bardzo ładny zegarek .
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-08-24, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Słoneczko na tarczy jest zawsze ładne, ale dziura przebiła wszystkie dobre cechy. Można wręcz powiedzieć, że dziura wyp... z butów.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-08-24, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
:
hehe to idac Twoim tokiem myslenia powiem ze dziurbilion nie ma byc piekny tylko efektowny
Blaz napisał/a: |
Akurat G-shocki nie mają być piękne, a skuteczne. Obudujesz jakikolwiek zegarek ochraniającym plastikiem to będziesz miał to samo co G-shock. |
hehe to idac Twoim tokiem myslenia powiem ze dziurbilion nie ma byc piekny tylko efektowny
:
Ale on ani piękny, ani tym bardziej efektowny.
:
Odpowiedz do tematu
niech nawet bedzie nijaki.....byle ktos go kupil
nie wyszukam teraz kto to napisal na forum ale zacytuje " Blaz Ty marudo "
nie wyszukam teraz kto to napisal na forum ale zacytuje " Blaz Ty marudo "