Koleżenstwo,
Jako że finiszujemy z 5 miesięcznym poślizgiem, nad czym bolejemy - zakładamy że z pierwotnej listy 70 chętnych ktoś mógł zmienić plany. Ba, wiemy że co najmniej jedna osoba w istocie zmieniła
Myślę, że nie od czapki byłaby lista rezerwowa. Od jakiegoś czasu dostaje full PW od naszych kolegów którzy z róznych powodów dopiero teraz się zainteresowali projektem
Pytanie czy jesteście za, i jak to rozwiazać? Nie ukrywam że tutaj ścisle trzymałbym się, niestety, kwestii bycia aktywnym userem, a nie tego kto ma lepszy refleks
No i oczywiście lista niczego nie gwarantuje - więcej PZLek nie ma i nie będzie, więc tylko jeśli ktoś sam zrezygnuje - na jego miejsce móglby wejść ktoś z rezerwatu
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Dobry pomysł!!!
Jest grono kumotrów aktywnych, którzy chcą PZL-kę.
Trzeba dać im szansę...
Jest grono kumotrów aktywnych, którzy chcą PZL-kę.
Trzeba dać im szansę...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Podpiąłem temat.
Wiemy o co najmniej jednym przypadku w sumie rezygnacji z forumowca. Miejmy nadzieję, że będzie tylko jeden...
Sam nie wiem... Byłbym jednak za tym, kto pierwszy ten lepszy, bo i w gronie osób, które do tej pory są na liście, są osoby mało się udzielające...
Wiemy o co najmniej jednym przypadku w sumie rezygnacji z forumowca. Miejmy nadzieję, że będzie tylko jeden...
Sam nie wiem... Byłbym jednak za tym, kto pierwszy ten lepszy, bo i w gronie osób, które do tej pory są na liście, są osoby mało się udzielające...
:
Zróbmy tą listę.
A potem się zobaczy ilu jest chętnych i ile jest zegarków wolnych.
A potem się zobaczy ilu jest chętnych i ile jest zegarków wolnych.
:
To ja chce jeszcze jedną sztukę w takim razie
:
No to wpisuję kumotra Łysego, twierdził mi na pw, że by chciał...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Też chciałem Łysego dopisać
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Ghostdog, Ja też bym chciał drugiego. Ale nie bądźmy pazerni
:
Zdaje się, że Waldi wczoraj pytał o dostępność
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
: