Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
: ALE JAJA!!! Czyli majstersztyki rodem z allegro...
Dalsza część tematu.
:
Wchodze
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Tylko buty wytrzyj
Fazi64 napisał/a: |
Wchodze |
Tylko buty wytrzyj
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-05-16, 08:34, w całości zmieniany 1 raz
piękny. Tak samo piękny jak submariner.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-05-16, 08:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Przy takiej cenie sprzedawca znalazłby się za kratkami szybciej niż by się spodziewał.
Wycofał aukcję.
Wycofał aukcję.
:
jak myślicie ta CZAJKA nie wygląda za ładnie?i czy to możliwe żeby po czterdziestu paru latach świeciła?
:
Poza kopertą która jest chromowana - moim zdaniem jest OK. Mam tarcze z tego okresu w podobnym stanie.
:
Jak nie przytrafił się jej kontakt z wilgocią, może tak wyglądać. Jesli jednak faktycznie koperta jest odnawiana, to jest to praktycznie niemożliwe, bo taka tarcza raczej nie zachowałaby sie w intensywnie eksploatowanym zegarku - może zatem koperta jest tylko wypolerowana? Choć z drugiej strony mam Stolicznyje po chromowaniu z piękną (ale nie tak piękną) tarczą, więc być może... Świecić też może, bo, podobnie jak lakier na tarczy, farbie luminescencyjnej szkodzi głownie wilgoć. Jak leżała w suchym miejscu, farba może wciaż działać
Ну, погоди!
:
Moja nie ma aż tak ładnej tarczy, ale kopertę równie dobrze zachowaną. Myślę,że ta koperta (zegarek z aukcji) jest tylko wypolerowana. A czy moja się świeci? Sprawdzę jak się ściemni.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
buran napisał/a: |
jak myślicie ta CZAJKA nie wygląda za ładnie?i czy to możliwe żeby po czterdziestu paru latach świeciła? |
Moja nie ma aż tak ładnej tarczy, ale kopertę równie dobrze zachowaną. Myślę,że ta koperta (zegarek z aukcji) jest tylko wypolerowana. A czy moja się świeci? Sprawdzę jak się ściemni.