Odpowiedz do tematu
:
Ale można Filipa się spytać czy taki zrobi jeszcze jeden, choć z tego co pamiętam to była raczej planowana destrukcja niż produkcja.
:
No dobra -a oryginalny bezel od białego gdzieś kupię Łukasz?
:
Bardzo rzadko widzę także oryginalne bezele do Samuraia. Trzeba mocno się nagrzebać w sklepach z częściami do modowania. Posiedzę jutro i spróbuję coś znaleźć, a wtedy zamieszczę tu linka, jeśli Bibliotek@rz wyrazi zgodę na moją wstawkę.
:
Blaz- pytasz, a wiesz Wklejaj co potrzebujesz i cokolwiek co miałoby pomóc komuś w znalezieniu czegoś do swojego Samca
:
A moze zalozymy watek w japonskich - "Modowanie, cżęści, linki i porady"?:wink:
:
Ostatnio zmieniony przez yanek 2010-04-07, 09:08, w całości zmieniany 1 raz
Fajna recenzja.
Fajny zegarek
Tylko fotki już się nie wyświetlają....
PS: Gdyby ktoś coś wiedział nt. sprzedaży Samuraja Pomarańczki (SBDA005), to dajcie znać. Czarnego czy białego czasem widać, a tego już nie. Po ile mógłby być...?
Fajny zegarek
Tylko fotki już się nie wyświetlają....
PS: Gdyby ktoś coś wiedział nt. sprzedaży Samuraja Pomarańczki (SBDA005), to dajcie znać. Czarnego czy białego czasem widać, a tego już nie. Po ile mógłby być...?
Ostatnio zmieniony przez yanek 2010-04-07, 09:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Widziałem na wus za 400-500 dolarów. Raz się chyba zdarzył po 300 dolarów. Oczywiście do tego trzeba doliczyć więcej niż pewne cło i Vat (22 %).
:
Sporo...
Człowiek chciałby wszystko naraz. Pilota, divera, garniturowca... Eh, chroba
Człowiek chciałby wszystko naraz. Pilota, divera, garniturowca... Eh, chroba
:
Będzie tylko gorzej, Yanek, tylko gorzej ... "Porzućcie wszelką nadzieję wy którzy tu wchodzicie"
:
Witam,
Chciałem sobie obejrzeć zdjęcia, ale pod linkami na pierwszej stronie nie ma zdjęć zegarka tylko jakieś inne zdjęcia.
Macie też tak?
Chciałem sobie obejrzeć zdjęcia, ale pod linkami na pierwszej stronie nie ma zdjęć zegarka tylko jakieś inne zdjęcia.
Macie też tak?
:
Tak, to uboczny skutek niedawnej migracji z fora.pl. Jak ładnie poprosimy kumotra Bibliotek@rza, to wklei zdjęcia z powrotem.
:
Ależ ja to doskonale wiem.
Pierwsze logowanie na Kizimizi jakieś półtora roku temu.
I tak jestem twardy. Przez ten czas kupiłem tylko 2 (słownie: dwa) zegarki.
Choć prawda jest gorzka - brak funduszy
Ładnie prosimy
ALAMO napisał/a: |
Będzie tylko gorzej, Yanek, tylko gorzej ... "Porzućcie wszelką nadzieję wy którzy tu wchodzicie" |
hotwax napisał/a: |
heheh forum i zegarki wciagaja jak bagno |
Ależ ja to doskonale wiem.
Pierwsze logowanie na Kizimizi jakieś półtora roku temu.
I tak jestem twardy. Przez ten czas kupiłem tylko 2 (słownie: dwa) zegarki.
Choć prawda jest gorzka - brak funduszy
Blaz napisał/a: |
Jak ładnie poprosimy kumotra Bibliotek@rza, to wklei zdjęcia z powrotem. |
Ładnie prosimy
:
...zdjęcia poprawione
:
Odpowiedz do tematu
I brawo Maxio! Właściwy człowiek na właściwym miejscu!