Nowalijka z naszej pracowni, G.Gerlach Precyzyjny Instrument Pokładowy , jako baza do budowy tego zegarka posłużyła koperta od P 11 c
hosting pl
Odpowiedz do tematu
:
Czy określenie "precyzyjny" nie jest trochę na wyrost przy takiej "dokładności" chodu?
:
Ociupinke
Chorwat napisał/a: |
Czy określenie "precyzyjny" nie jest trochę na wyrost przy takiej "dokładności" chodu? |
Ociupinke
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
"Wystarczająco Precyzyjny"
Podoba mi się, fajny patent z logo PZL dla zrównoważenia subtarczy 24h. Jedynie ten samolot na sekundniku mi nie pasuje.
Podoba mi się, fajny patent z logo PZL dla zrównoważenia subtarczy 24h. Jedynie ten samolot na sekundniku mi nie pasuje.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Całkiem zgrabny projekt
No i godzi zwolenników pełnych wskazówek z tymi od ażurowych
No i godzi zwolenników pełnych wskazówek z tymi od ażurowych
:
A tam godzi. Po prostu takie im pozostały.
Machu napisał/a: |
...
No i godzi zwolenników pełnych wskazówek z tymi od ażurowych |
A tam godzi. Po prostu takie im pozostały.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06 napisał/a: | ||
A tam godzi. Po prostu takie im pozostały. |
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Precyzyjny Instrument Pokładowy Automatyczny
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
arek314 napisał/a: |
Precyzyjny Instrument Pokładowy Automatyczny |
:
Mnie też się podoba, no może ten samolocik średni. I gdyby zamiast NH-35 była Miyota z 9 serii, (np. 9132 z datą i naciągiem) to i aparycja i precyzja niechybnie by wzrosła
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2023-06-18, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Machu napisał/a: |
Całkiem zgrabny projekt
No i godzi zwolenników pełnych wskazówek z tymi od ażurowych |
Mnie też się podoba, no może ten samolocik średni. I gdyby zamiast NH-35 była Miyota z 9 serii, (np. 9132 z datą i naciągiem) to i aparycja i precyzja niechybnie by wzrosła
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2023-06-18, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Bardzo mnie się podoba dekiel
:
ale wy jesteście gupieloki
NH 3x -10/40 Miyota 9xxx -10/+30
i mówimy tu o parametrach które producent mechanizmy uznaje za prawidłowe, z reguły daje się to wyregulować bardziej precyzyjnie .
NH 3x -10/40 Miyota 9xxx -10/+30
i mówimy tu o parametrach które producent mechanizmy uznaje za prawidłowe, z reguły daje się to wyregulować bardziej precyzyjnie .
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2023-06-19, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
To zależy na jaki parametr zwracamy uwagę - dla mnie zawsze plusem jest mechanizm z wyższą częstotliwością, co przekłada sie na bardziej płynna pracę
Co generalnie jest imo fanaberią, ale skoro zegarek ma cieszyć oko to czemu nie
Co generalnie jest imo fanaberią, ale skoro zegarek ma cieszyć oko to czemu nie
Ostatnio zmieniony przez Machu 2023-06-19, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
:
Svedos - go home tu Maras i będę nosił zaraz
:
Odpowiedz do tematu
Svedos delikatna sugestia na przyszły projekt:
https://zatokazegarkow.pl/zegarki-automatyczne/hanhart/pioneer/pioneer-tachytele/hanhart-pioneer-tachytele-zlamana-biel
https://zatokazegarkow.pl/zegarki-automatyczne/hanhart/pioneer/pioneer-tachytele/hanhart-pioneer-tachytele-zlamana-biel