Odpowiedz do tematu
:
Na bazarku nie mogę wejść do nowych tematów napisanych po restarcie forum, ma Ktoś tak?
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Też tak mam,
Wyskakuje informacja że temat był modyfikowany przed chwilą lub nie jest już dostępny.
Wyskakuje informacja że temat był modyfikowany przed chwilą lub nie jest już dostępny.
Pozdrawiam,
Wojtek
Wojtek
:
Też tak mam z niektórymi tematami w tym dziale.
P.S. Czy nie należy się nam jakieś wyjaśnienie dlaczego forum nie działało prawie miesiąc? W końcu składaliśmy się (w miarę) solidarnie na jego funkcjonowanie, a tu taki klops.
P.S. Czy nie należy się nam jakieś wyjaśnienie dlaczego forum nie działało prawie miesiąc? W końcu składaliśmy się (w miarę) solidarnie na jego funkcjonowanie, a tu taki klops.
:
Mam dokładnie to samo, w całej dzielnicy handlowej.
Jacek wystawił jakieś kosy w ofertach niezegarkowych i też nie widać
vvojt napisał/a: |
Też tak mam,
Wyskakuje informacja że temat był modyfikowany przed chwilą lub nie jest już dostępny. |
Mam dokładnie to samo, w całej dzielnicy handlowej.
Jacek wystawił jakieś kosy w ofertach niezegarkowych i też nie widać
:
Jebło to jebło, po wuj drążyć…
Chorwat napisał/a: |
Czy nie należy się nam jakieś wyjaśnienie dlaczego forum nie działało prawie miesiąc? W końcu składaliśmy się (w miarę) solidarnie na jego funkcjonowanie, a tu taki klops. |
Jebło to jebło, po wuj drążyć…
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Spoko, odpowiedź w stylu miłościwie nam panującego premiera dot. magii cen paliw w nowym roku
:
Pewnie na spokojnie chłopaki napiszą. Myślę, że składaliśmy się już ponad rok i teraz też ważność opłaty za serwer się skończyła.
Też tak mam z niektórymi tematami w tym dziale.
P.S. Czy nie należy się nam jakieś wyjaśnienie dlaczego forum nie działało prawie miesiąc? W końcu składaliśmy się (w miarę) solidarnie na jego funkcjonowanie, a tu taki klops. |
Pewnie na spokojnie chłopaki napiszą. Myślę, że składaliśmy się już ponad rok i teraz też ważność opłaty za serwer się skończyła.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, mylisz się, składaliśmy się w maju.
:
Oby już więcej nie jebło.
Sebastian napisał/a: | ||
Jebło to jebło, po wuj drążyć… |
Oby już więcej nie jebło.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
OK pewnie masz rację.
Było jakieś krótkie info na fb o problemach na serwerze ale Krzysiek nic nie wyjaśniał pisał, że ktoś nad tym pracuje. Ważne, że chodzi bo ta forma mi odpowiada bardziej.
kornel91, mylisz się, składaliśmy się w maju. |
OK pewnie masz rację.
Było jakieś krótkie info na fb o problemach na serwerze ale Krzysiek nic nie wyjaśniał pisał, że ktoś nad tym pracuje. Ważne, że chodzi bo ta forma mi odpowiada bardziej.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
U mnie widać pomieszane oferty w jednym temacie, zegarki i niezegarkowe od kilku Kumotrów w jednym wątku
tomaliusz napisał/a: | ||
Mam dokładnie to samo, w całej dzielnicy handlowej. Jacek wystawił jakieś kosy w ofertach niezegarkowych i też nie widać |
U mnie widać pomieszane oferty w jednym temacie, zegarki i niezegarkowe od kilku Kumotrów w jednym wątku
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
1. Jak coś nie działa, to dawajcie jakieś linki, screeny cokolwiek konkretnego.
2. Co do samej awarii - ciężko to jednoznacznie określić, co było przyczyną. W każdym razie, nie udało się forum reanimować na starych zasadach. Musieliśmy postawić je z kopii zapasowej na nowym serwerze - to może być przyczyną błędów.
3. A trwało to tak długo, bo nikt z nas nie jest informatykiem. Trzeba było znaleźć kogoś, kto to ogarnie. Dodatkowo był to czas, kiedy większość miała inne sprawy na głowach - życie po prostu.
2. Co do samej awarii - ciężko to jednoznacznie określić, co było przyczyną. W każdym razie, nie udało się forum reanimować na starych zasadach. Musieliśmy postawić je z kopii zapasowej na nowym serwerze - to może być przyczyną błędów.
3. A trwało to tak długo, bo nikt z nas nie jest informatykiem. Trzeba było znaleźć kogoś, kto to ogarnie. Dodatkowo był to czas, kiedy większość miała inne sprawy na głowach - życie po prostu.
:
Sylwek a więc tak:
Nie mogę wejść do nowych napisanych tematów w dziale handlowym, co dziwne te napisane przed tym jak jebło a które są podbite wchodzi się bez problemu.
Jak chce wejść w nowy napisany temat to wyskakuje:
A sam podgląd tematu jest też z dooopy:
Analogicznie jest też w ofertach niezegarkowych:
Santino napisał/a: |
1. Jak coś nie działa, to dawajcie jakieś linki, screeny cokolwiek konkretnego.
2. Co do samej awarii - ciężko to jednoznacznie określić, co było przyczyną. W każdym razie, nie udało się forum reanimować na starych zasadach. Musieliśmy postawić je z kopii zapasowej na nowym serwerze - to może być przyczyną błędów. 3. A trwało to tak długo, bo nikt z nas nie jest informatykiem. Trzeba było znaleźć kogoś, kto to ogarnie. Dodatkowo był to czas, kiedy większość miała inne sprawy na głowach - życie po prostu. |
Sylwek a więc tak:
Nie mogę wejść do nowych napisanych tematów w dziale handlowym, co dziwne te napisane przed tym jak jebło a które są podbite wchodzi się bez problemu.
Jak chce wejść w nowy napisany temat to wyskakuje:
A sam podgląd tematu jest też z dooopy:
Analogicznie jest też w ofertach niezegarkowych:
:
Odpowiedz do tematu
tomaliusz, faktycznie - mam to samo. Spróbujemy coś podziałać.
*edit: dotyczy to wszystkich nowych tematów - nie tylko na bazarku
*edit: dotyczy to wszystkich nowych tematów - nie tylko na bazarku