Odpowiedz do tematu
:
qbapiasek, nie ma dla żółtych żadnych świętości... ,ale jest super!
Promaster
:
QiQ, qbapiasek,
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Nie błąd - teraz czarny jest na wyprzedaży w tej cenie, a zielonego za ~730 wyrwać można - Gratulacje
.
.
.
Edit:
Jest i zielony za ~600
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2020-06-17, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
qbapiasek napisał/a: |
...szafir z ar, ceramiczny bezel...i cena...
Wykonanie jak za ok. 5-6 stów to jest jakiś kosmos...(chociaż nie wiem czy to nie błąd cenowy ... |
Nie błąd - teraz czarny jest na wyprzedaży w tej cenie, a zielonego za ~730 wyrwać można - Gratulacje
.
.
.
Edit:
Jest i zielony za ~600
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2020-06-17, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
To sie pochwale ze ja dałem rowno 520pln z dhl plus 29pln vatu od deklaracji Majfrenda
Fazi napisał/a: | ||
Nie błąd - teraz czarny jest na wyprzedaży w tej cenie, a zielonego za ~730 wyrwać można - Gratulacje . . . Edit: Jest i zielony za ~600 |
To sie pochwale ze ja dałem rowno 520pln z dhl plus 29pln vatu od deklaracji Majfrenda
:
Teraz to mnie zaimponowałeś...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Pierwszy nawsio
qbapiasek napisał/a: | ||||
To sie pochwale ze ja dałem rowno 520pln z dhl plus 29pln vatu od deklaracji Majfrenda |
Pierwszy nawsio
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Mnie zastanawia to 29zł VATu - a raczej ile razy więcej kosztowała obsługa sprawy 'odzyskania' przez Państwo tak zawrotnej kwoty
:
Nie przesadzajmy to robiła dhelowa agencja...dostałem SMS, wszedłem na stronę i zapłaciłem, tyle obsługi celnej - 3 minuty - wcześniej chcieli jakieś potwierdzenia, tym razem widać wystarczyło to co napisał wysyłający.
Machu napisał/a: |
Mnie zastanawia to 29zł VATu - a raczej ile razy więcej kosztowała obsługa sprawy 'odzyskania' przez Państwo tak zawrotnej kwoty |
Nie przesadzajmy to robiła dhelowa agencja...dostałem SMS, wszedłem na stronę i zapłaciłem, tyle obsługi celnej - 3 minuty - wcześniej chcieli jakieś potwierdzenia, tym razem widać wystarczyło to co napisał wysyłający.
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2020-06-18, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
No to faktycznie się usprawniło
A oni sobie nie doliczają za taką usługę Bo kiedyś jak zamawiałęm z USA to kurierzy sobie liczyli dodatkowo za odprawę
A oni sobie nie doliczają za taką usługę Bo kiedyś jak zamawiałęm z USA to kurierzy sobie liczyli dodatkowo za odprawę
Ostatnio zmieniony przez Machu 2020-06-18, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Chyba nie, płaciłem teraz te 29 i tyle miałem na rozliczeniu podatku, ostatnio z Japonii podobnie, dhl tyle ile naliczył podatku tyle sobie zazyczył, w sumie to poczta z tego co pamiętam dalej sobie liczy jakieś tam opłaty za odprawę? Bo w tym roku coś płaciłem, ale nie pamiętam czy liczyli coś oddzielnie, kiedyś to było jakieś parę złotych chyba 8 czy coś takiego.
Machu napisał/a: |
No to faktycznie się usprawniło
A oni sobie nie doliczają za taką usługę Bo kiedyś jak zamawiałęm z USA to kurierzy sobie liczyli dodatkowo za odprawę |
Chyba nie, płaciłem teraz te 29 i tyle miałem na rozliczeniu podatku, ostatnio z Japonii podobnie, dhl tyle ile naliczył podatku tyle sobie zazyczył, w sumie to poczta z tego co pamiętam dalej sobie liczy jakieś tam opłaty za odprawę? Bo w tym roku coś płaciłem, ale nie pamiętam czy liczyli coś oddzielnie, kiedyś to było jakieś parę złotych chyba 8 czy coś takiego.
:
Trafił się, jak ślepej kurze ziarno. Od szedł, ja szedłem, to poszliśmy razem
:
Już jakiś czas temu kupione podczas wycieczki do Lublina
Dzięki Z_bych
Dzięki Z_bych
:
pg22, no nareszcie
Służę uprzejmnie
[ Dodano: 2020-06-18, 20:34 ]
Ale to w sumie ich swietosci
Służę uprzejmnie
[ Dodano: 2020-06-18, 20:34 ]
QiQ napisał/a: |
qbapiasek, nie ma dla żółtych żadnych świętości... ,ale jest super! |
Ale to w sumie ich swietosci
:
Odpowiedz do tematu
Z_bych, taki okres ze na nic czasu nie bylo...