Jakub, miałem tego G-7900.
Nawet fajny był ale na pewno tak nie wygląda
Odpowiedz do tematu
:
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Tomek, niektóre zegarki są po prostu fotogeniczne
Teraz dla odmiany wrzucę model bardzo popularny. Casio GW-9200-1ER Riseman.
Pewnie sporo osób było, lub jest w jego posiadaniu. Ja mam niestety tylko tą wersję co na zdjęciu.
Są jednak znacznie ciekawsze kolorki. Żałuję, że nie wszystkie są dostępne ..
tomaliusz napisał/a: |
Jakub, miałem tego G-7900.
Nawet fajny był ale na pewno tak nie wygląda |
Tomek, niektóre zegarki są po prostu fotogeniczne
Teraz dla odmiany wrzucę model bardzo popularny. Casio GW-9200-1ER Riseman.
Pewnie sporo osób było, lub jest w jego posiadaniu. Ja mam niestety tylko tą wersję co na zdjęciu.
Są jednak znacznie ciekawsze kolorki. Żałuję, że nie wszystkie są dostępne ..
:
Giez
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Mleka nalałeś do środka?
:
Ouzo z wodą.
Ouzo z wodą.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Klasyk gatunku. Bardzo mi się podoba.
Ja nie mam co prawda Gieza, ale mam wyrób Giezo-podobny - GR-B100-1A3
p.s.
Dorian06, widzę, że często na ręce gości. Fajny sikor
tomaliusz napisał/a: |
Giez
|
Klasyk gatunku. Bardzo mi się podoba.
Ja nie mam co prawda Gieza, ale mam wyrób Giezo-podobny - GR-B100-1A3
p.s.
Dorian06, widzę, że często na ręce gości. Fajny sikor
:
Yarpen, pokaż całe pudełko bo widzę że fajnie je zrobiłeś
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Dzięki.
To jest mój jedyny i gości codziennie na ręce. Ale przecież nie będę codziennie wklejał jego fotki.
[ Dodano: 2019-01-13, 07:20 ]
Yarpen, co to za pudło w którym odpoczywa G Pokaż całe.
Yarpen napisał/a: |
...
p.s. Dorian06, widzę, że często na ręce gości. Fajny sikor |
Dzięki.
To jest mój jedyny i gości codziennie na ręce. Ale przecież nie będę codziennie wklejał jego fotki.
[ Dodano: 2019-01-13, 07:20 ]
Yarpen, co to za pudło w którym odpoczywa G Pokaż całe.
:
Mój codzienniak:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Panowie, poniżej pudełko w całej okazałości. Nie za duże, ale takie w sam raz na podróż, do torby.
Wykonane w całości z jednego kawałka drewna dębowego. Na żywo prezentuje się bardzo fajnie.
Mam również inne skrzynki wykonane tą samą metodą, wykonane z jednego kawałka drewna.
Tyle, że na większą ilość slotów. Trzy skrzyneczki po 12 slotów i jedną na 18 slotów.
Fazi, codzienniak bardzo fajny. Gdyby tylko był solar, to zegarek kompletny
kornel91 napisał/a: |
Yarpen, pokaż całe pudełko bo widzę że fajnie je zrobiłeś |
Dorian06 napisał/a: | ||
Dzięki. To jest mój jedyny i gości codziennie na ręce. Ale przecież nie będę codziennie wklejał jego fotki. [ Dodano: 2019-01-13, 07:20 ] Yarpen, co to za pudło w którym odpoczywa G Pokaż całe. |
Panowie, poniżej pudełko w całej okazałości. Nie za duże, ale takie w sam raz na podróż, do torby.
Wykonane w całości z jednego kawałka drewna dębowego. Na żywo prezentuje się bardzo fajnie.
Mam również inne skrzynki wykonane tą samą metodą, wykonane z jednego kawałka drewna.
Tyle, że na większą ilość slotów. Trzy skrzyneczki po 12 slotów i jedną na 18 slotów.
Fazi napisał/a: |
Mój codzienniak:
Obrazek |
Fazi, codzienniak bardzo fajny. Gdyby tylko był solar, to zegarek kompletny
:
Yarpen, bomban Pokaż te duże jak nie w tym to innym temacie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ostatnio zmieniony przez strix 2019-01-13, 18:38, w całości zmieniany 3 razy
Kuźwa skasowałem sobie post.
W skrócie - fajny zegar, koajrzy mi się ze szturmowcami z GW
Czy ten niebieski to fiolet czy niebieski ciemny? W niecie wygląda jakby wpadał w fiolet.
W skrócie - fajny zegar, koajrzy mi się ze szturmowcami z GW
Czy ten niebieski to fiolet czy niebieski ciemny? W niecie wygląda jakby wpadał w fiolet.
Ostatnio zmieniony przez strix 2019-01-13, 18:38, w całości zmieniany 3 razy
:
Yarpen, fajny domek dla zegarków.
:
Dzięki Panowie, że skrzyneczka przypadła Wam do gustu
Poniżej kolejne skrzyneczki kornel91. Zrobiłem fotki tych na 12 slotów, oraz 18 slotów.
Pozostałe skrzyneczki w mojej kolekcji są dokładnie takie same, więc nie klikałem wszystkich.
W drodze jest następny domek, na 24 zegarki. Tym razem skrzyneczka z drewna i w kolorze mahoniu.
Te skrzyneczki co na zdjęciach, zrobione są również z jednego kawałka drewna dębowego.
W każdej z tych skrzyneczek, bez najmniejszego problemu mieści się nawet największy i najgrubszy g-shock.
Niestety, zdjęcia nie są w stanie oddać faktury, koloru i jakości tych skrzyneczek. Szkoda ..
Niestety brak dobrego światła, oraz czyste lenistwo i pstryknięcie zdjęć telefonem, zabiera efekt "WoW"
strix, to kolor niebieski, w odcieniu nieco ciemniejszym. Absolutnie nie fiolet.
Ja kupiłem ten zegarek ze względu na to, że świetnie dobrane są kolory. Jest naprawdę wporzo,
jak na zegarek za tak niewielką kasę
Odpowiedz do tematu
kornel91 napisał/a: |
Yarpen, bomban Pokaż te duże jak nie w tym to innym temacie |
Dorian06 napisał/a: |
Yarpen, fajny domek dla zegarków.
|
Dzięki Panowie, że skrzyneczka przypadła Wam do gustu
Poniżej kolejne skrzyneczki kornel91. Zrobiłem fotki tych na 12 slotów, oraz 18 slotów.
Pozostałe skrzyneczki w mojej kolekcji są dokładnie takie same, więc nie klikałem wszystkich.
W drodze jest następny domek, na 24 zegarki. Tym razem skrzyneczka z drewna i w kolorze mahoniu.
Te skrzyneczki co na zdjęciach, zrobione są również z jednego kawałka drewna dębowego.
W każdej z tych skrzyneczek, bez najmniejszego problemu mieści się nawet największy i najgrubszy g-shock.
Niestety, zdjęcia nie są w stanie oddać faktury, koloru i jakości tych skrzyneczek. Szkoda ..
Niestety brak dobrego światła, oraz czyste lenistwo i pstryknięcie zdjęć telefonem, zabiera efekt "WoW"
strix napisał/a: |
Kuźwa skasowałem sobie post.
W skrócie - fajny zegar, koajrzy mi się ze szturmowcami z GW Czy ten niebieski to fiolet czy niebieski ciemny? W niecie wygląda jakby wpadał w fiolet. Obrazek |
strix, to kolor niebieski, w odcieniu nieco ciemniejszym. Absolutnie nie fiolet.
Ja kupiłem ten zegarek ze względu na to, że świetnie dobrane są kolory. Jest naprawdę wporzo,
jak na zegarek za tak niewielką kasę