... i postanowił zmienić pasek. Nowych nie ma, więc pozostaje sobie zrobić.
Ale, że człowiek (ja znaczy) do takich dłubanek ma dwie, lewe zresztą, ręce, (co zostało udowodnione a ślady zniszczone) to uśmiechnął się do kulegi-pachoroba.
Bo cóż to to trudnego, odpiąć jeden teleskop, odkręcić dwie śrubki (bo mocowanie jakieś kulawe) i już.
Najcięższa sprawa - wybór koloru skórki...
Jakoś się udało bez większych kłótni
I pachorób przystąpił do działania. Dwa dni i pasek zrobiony. Bo co to wielkiego w sumie zrobić pasek...
Chyba, że w akurat w takim pasku jest aparatura szpiegująco-sterująca satelitami. Od NASA po Roskosmos
No i co teraz? Stary rozpruty, nowego ni ma... Chyba Junghansa przyjdzie mi na łańcuszku nosić
Jedno jest pewne. Jakieś tam bondowskie omegi szkiełka przecierać mojemu Junghanssowi nie są godne
Odpowiedz do tematu
: No i kupił sobie człowiek zegarek...
:
A ja się zastanawiałem co może być trudnego w zrobieniu paska do "zwykłego zegarka" i po cóż przy takowym są jakieś śrubki
Tym bardziej zazdraszczam bo to bardzo ciekawy sikor i mam nadzieję, że operacja paskowania ostatecznie zakończy się sukcesem
Tym bardziej zazdraszczam bo to bardzo ciekawy sikor i mam nadzieję, że operacja paskowania ostatecznie zakończy się sukcesem
:
Z_bych, ciekawie się zapowiada.
Pierwsze pytanie co to jest w tym pasku?
A kto to szyję fajne skórki ma czy to Przemek?
Pierwsze pytanie co to jest w tym pasku?
A kto to szyję fajne skórki ma czy to Przemek?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, Z cyklu nie wiem to się wypowiem - jeżeli dobrze mi się wydaje to jest to antena od radiowej synchronizacji czasu. Ale najlepiej jakby właściciel to potwierdził
:
Zbych bez urazy, nie traciłbym czasu na ten "zegarek"
:
Mi się również szczególnie nie podoba ten zegarek ale jestem bardzo ciekawy nowego paska z tą anteną. Czekamy Zbyszek
Maras napisał/a: |
Zbych bez urazy, nie traciłbym czasu na ten "zegarek" |
Mi się również szczególnie nie podoba ten zegarek ale jestem bardzo ciekawy nowego paska z tą anteną. Czekamy Zbyszek
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Co kosz?
Co kosz?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Coś mi to urządzenie przypomina
... to pewnie naręczna wersja stacji pogodowej.
Odpowiedz do tematu
Coś mi to urządzenie przypomina
... to pewnie naręczna wersja stacji pogodowej.