Odpowiedz do tematu
:
Gratuluję Yakovovi ale tylko mechanika
:
Yakovlev, a idz pan w błocko
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-06-15, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Czasomierz Wostok (Восток) już testowany na bransolecie, a jeszcze przed oddaniem do zegarmistrzowskiej rewitalizacji...
<<<
Czasomierz Wostok (Восток) już testowany na bransolecie, a jeszcze przed oddaniem do zegarmistrzowskiej rewitalizacji...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-06-15, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-06-15, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
>>>
W rzeczywistości cyferblat zegarka prezentuje się nieco lepiej, niż w powiększeniu na powyżej załączonym zdjęciu...
W zależności od warunków oświetlenia tarcza wydaje się zmieniać swoją kolorystykę, co nieco widoczne jest na poniższej fotografii...
Jednak raczej wskazane byłoby kompleksowe czyszczenie czasomierza, prawdopodobnie także regulacja mechanizmu, a z pewnością wymiana koronki...
<<<
W rzeczywistości cyferblat zegarka prezentuje się nieco lepiej, niż w powiększeniu na powyżej załączonym zdjęciu...
W zależności od warunków oświetlenia tarcza wydaje się zmieniać swoją kolorystykę, co nieco widoczne jest na poniższej fotografii...
Jednak raczej wskazane byłoby kompleksowe czyszczenie czasomierza, prawdopodobnie także regulacja mechanizmu, a z pewnością wymiana koronki...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-06-15, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
:
@Yakovlev
Штурманские. Ах, какое прекрасное устройство.
Штурманские. Ах, какое прекрасное устройство.
:
Za kilka dni to ja Ciebie będę chwalił
Ra_V napisał/a: |
@Yakovlev
Штурманские. Ах, какое прекрасное устройство. |
Za kilka dni to ja Ciebie będę chwalił
:
>>>
Kolejne zdjęcie czasomierza Wostok (Восток), tym razem tzw. nadgarstkowe...
<<<
Kolejne zdjęcie czasomierza Wostok (Восток), tym razem tzw. nadgarstkowe...
<<<
:
Dzięki Jackowi (Yakovlev) w końcu i ja mogę cieszyć się piękną Amfibią Uszatą. Wielkie dzięki Jacek, jest niesamowita.
:
Ra_V, Gratuluję. Super stan i wszystko w oryginale. Warto było
:
no graty , teraz środeczek...
Ra_V napisał/a: |
Dzięki Jackowi (Yakovlev) w końcu i ja mogę cieszyć się piękną Amfibią Uszatą. Wielkie dzięki Jacek, jest niesamowita.
Obrazek |
no graty , teraz środeczek...
:
Środeczek też ładny
diver napisał/a: |
no graty , teraz środeczek... |
Środeczek też ładny
:
to tym bardziej chcę...
Yakovlev napisał/a: | ||
Środeczek też ładny |
to tym bardziej chcę...