Ostatnio sporo zegarków sprzedałem, kupiłem Steinharta Marinke i jakoś myślę nad czymś z czarną tarczą jeszcze Nie ma parcia, ot takie rozważania... na Trzech Króli
Tissot Visodate, Orient Bambino, Seiko sarb 029:
[ Dodano: 2018-01-06, 10:22 ]
Dodam tylko, że Bambino jedno sobie zostawiłem w wersji z białą tarczą golden rose. Relacja cena/jakość/wygląd rewelacja. Czarnego w tej wersji tarczy nie widziałem na żywo. Zresztą tego Tissota ani sarba też nie
Odpowiedz do tematu
: ANKIETA Który z czarną tarczą?
:
Z tych trzech imho SARB
:
Ostatnio zmieniony przez pawel_krakow 2018-01-06, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
Z przedstawionych Tissot. A może SARB? OS Retrograde? Są na bazarze Kizi.
Ostatnio zmieniony przez pawel_krakow 2018-01-06, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
:
SARB
:
Seiko ofc.
Przynajmniej datownik dopasowali.
Przynajmniej datownik dopasowali.
:
Ciekawy, ale stylistycznie bardziej mi podchodzi ten starszy model 029.... Tylko jak się zorientowałem, raczej nie do kupienia
:
Tissot byłby bomba ze zwykłą, czarną, datą, bez dnia tygodnia .. Przedobrzyli ... IMHO
:
Tissot. bambino miałeś.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Kurcze.... w drodze kompromisu jak to często u forumowiczów bywa kupiło się prze chwilą taki nabytek Cecha wspólna: też ma wskazówki
:
i to był najlepszy wybór
:
Sarbik,piękny i ma czarną datę...
:
El Tissoto
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
: Re: ANKIETA Który z czarną tarczą?
Odpowiedz do tematu
>>>
Zdecydowanie pierwszy z wymienionych czasomierzy, a ze swojej strony pozwolę sobie zaproponować interesujący, oczywiście moim subiektywnym zdaniem - Tissot Tradition...
<<<
Hogg napisał/a: |
(...) Tissot Visodate, Orient Bambino, Seiko sarb 029: (...) |
Zdecydowanie pierwszy z wymienionych czasomierzy, a ze swojej strony pozwolę sobie zaproponować interesujący, oczywiście moim subiektywnym zdaniem - Tissot Tradition...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...