Odpowiedz do tematu
: tydzień dobroci
Co powiecie?
:
ale o co kaman troluchu?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
pogadali jak stare polaki
:
a te okreslenie narodowości to z jakiej litery się pisze głabuchu?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
żebyś odpuścił przez tydzień choćby i nie myślę tu o sobie, dasz radę
wiesz każdy ma swoją niszę, jedni lubią ciszę a inni chcą być w centrum mimo iż czasami
nie dają rady - jak Ty (kto jak się przezywa, tak samo się nazywa )
Ratler Wściekły I napisał/a: |
ale o co kaman troluchu?
|
żebyś odpuścił przez tydzień choćby i nie myślę tu o sobie, dasz radę
wiesz każdy ma swoją niszę, jedni lubią ciszę a inni chcą być w centrum mimo iż czasami
nie dają rady - jak Ty (kto jak się przezywa, tak samo się nazywa )
:
czemu to nie jest w koszu?
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
demokracja na forumie
:
terroryzm, nie demokracja
[ Dodano: 2017-06-08, 09:03 ]
ale wcześniej też była!
[ Dodano: 2017-06-08, 09:03 ]
Svedos napisał/a: | ||
...wolność słowa |
ale wcześniej też była!
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
wolność słowa była jest i będzie.....w ramach regulaminu forum
marekgro napisał/a: |
ale wcześniej też była! |
:
O tak, niektórzy nawet dawali w jej ramach składać deklaracje w jednym wątku, by je po 15 min łamać w drugim.
marekgro napisał/a: |
ale wcześniej też była! |
O tak, niektórzy nawet dawali w jej ramach składać deklaracje w jednym wątku, by je po 15 min łamać w drugim.
:
No na tym polega wolność, nie? Że wszystko wolno
A że tam się coś komuś łamie? Jego problem, niech też zwolni
A że tam się coś komuś łamie? Jego problem, niech też zwolni
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Niegłupi pomysł z tym tygodniem dobroci. Wszyscy zrzucą co mają na wątrobie, mi się tydzień odpoczynku od forum przyda.. Później Szanowne Grono Administracyjne będzie musiało tylko obsrane wątki posprzątać.
Tylko nie w tygodniu 19-25.06 bo nie chcę przeoczyć informacji z WKS.
Tylko nie w tygodniu 19-25.06 bo nie chcę przeoczyć informacji z WKS.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
arek314, Tydzień srydzień
Żaden odpoczynek, bo z pagonami możesz przecież wszystko czytać, więc nic nie przeoczysz, tylko nie możesz pisać, a i to nie od razu, tylko po przekroczeniu pewnego pułapu
Ale potem przez miesiąc nic nie sprzedasz na bazarku
Żaden odpoczynek, bo z pagonami możesz przecież wszystko czytać, więc nic nie przeoczysz, tylko nie możesz pisać, a i to nie od razu, tylko po przekroczeniu pewnego pułapu
Ale potem przez miesiąc nic nie sprzedasz na bazarku
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Odpowiedz do tematu
goTomek, ja nie mam zamiaru w tych dyskusjach uczestniczyć, po prostu przez ten tydzień nie będę zaglądał na forum
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.