Panowie - który zegar ?
Seiko zupełnie z innej bajki ale od pewnego czasu nie wyłazi z głowy Boję się jedynie rozmiaru 42 mm bo nadgarstek solidny...
Budżet do 2 k i nie wiem co wybrać a chciałbym coś kliknąć do Świąt
Odpowiedz do tematu
: Deep Blue Daynight T-100, Juggernaut czy Seiko SSA303J1
Ostatnio zmieniony przez pawel_krakow 2016-12-10, 16:29, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez pawel_krakow 2016-12-10, 16:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Z trytem. Ja nie pomogę, bo nie umiem.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Jugg
:
+1
Dorian06 napisał/a: |
Z trytem. Ja nie pomogę, bo nie umiem. |
+1
:
Seiko imo odpuść - duży diver zawsze fajniejszy, zwłaszcza jak masz większy nadgarstek
A obydwa DB fajne, jak chcesz bardziej 'z jajem' do Jugg (rozważyłbym inny kolor- jak szaleć to szaleć), jak bardziej zachowawczo to tryciak.
P.S. zamawiać jednej sztuki samemu z ich strony się nie opłaca - 50$ za wysyłkę i pewne opłaty, napisz do Marcina z Atomictime
A obydwa DB fajne, jak chcesz bardziej 'z jajem' do Jugg (rozważyłbym inny kolor- jak szaleć to szaleć), jak bardziej zachowawczo to tryciak.
P.S. zamawiać jednej sztuki samemu z ich strony się nie opłaca - 50$ za wysyłkę i pewne opłaty, napisz do Marcina z Atomictime
:
Doszła ankieta i Seiko.
Nadal za tryciakiem.
Nadal za tryciakiem.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Tryt
:
Tryt
:
1) Juggernaut
2) DN tylko za tryt. Choć da się z trytem i taniej i fajniej. Jedyny plus. że to T-100
3) Może dorzuć do listy jeszcze jakieś Casio z kalkulatorem
2) DN tylko za tryt. Choć da się z trytem i taniej i fajniej. Jedyny plus. że to T-100
3) Może dorzuć do listy jeszcze jakieś Casio z kalkulatorem
:
Zdecydowanie SEIKO. Szyk i elegancja...
Jarek
:
Tryciak.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
tryt
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
W sumie można lepiej wydać 2 k pln
Jak już musisz to DB+tryt - świeci jak latarka
A tak to trochę dziwne zestawienie so 2x DB nurki + elegancie Seiko
Jak już musisz to DB+tryt - świeci jak latarka
A tak to trochę dziwne zestawienie so 2x DB nurki + elegancie Seiko
World Wide Watches
:
Odpowiedz do tematu
pasti Zestawienie jak najbardziej dziwne dlatego, że jeden i drugi typ zegarka już mam. Coś bym kupił, tylko sam nie wiem co Jadę dzisiaj poszukać przymiarki Seiko