Szkoda, to chyba jedyne w miarę dostępne mechanichne chrono na rynku?
Dziwię się, że nikt nie dostrzega tej niszy i nie zacznie produkcji mechanizmu cenowo i jakościowo pomiędzy ST19 a Etą7750...
Odpowiedz do tematu
:
:
tisell.kr napisał/a: |
The schedule had arrived from the Miyota.
Miyota movement restocking schedule in January 2017. Resale is starting in January next year. |
:
Czyżby wlasnie cena Tiselli z II ręki poszła w górę ?
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Artur - to ile Ci trzeba zapłacić?
Pisz na pw
Pisz na pw
:
Santino, problemem jest to, że go namiętnie noszę
[ Dodano: 2016-04-20, 22:52 ]
Cezar moze sprzeda?
[ Dodano: 2016-04-20, 22:52 ]
Cezar moze sprzeda?
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ja bym może nawet i się pozbył, ale ktoś by musiał trafić w mój zły dzień - bo też noszę jak mi się nie chce kombinować W sumie to się nawet zastanawiałem czy reszty nie sprzedać
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Aba13, Iks, mowa o tym chronometrze ST19a?
Jak się sprawuje?
Jak się sprawuje?
:
Ja mam suba.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ale chodzi mi o mechanizm, czy to ten sam?
:
Sub jest na Miyocie
:
No tak, st19 to chronograf przecież.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tisellek wrócił od Sylwka z naprawy i dzisiaj stwierdziłem, że go ponoszę. Chodzi idealnie wszystko tylko nie stoper . Tzn - chodzi dobrze, ale w przedziale od 10 do 30 sekundy nie da się go zresetować.
:
Słoniu, a jak resetujesz stoper...bo jak Ci go odsyłałem to wszystko było z nim O.K.
Żeby zresetować a ST 19 stoper to napjpierw trzeba górnym przyciskiem go zatrzymać a dopiero potem dolnym go zresetować....jeśli tak nie działa to wysyłaj do Mua jeszcze raz.
Żeby zresetować a ST 19 stoper to napjpierw trzeba górnym przyciskiem go zatrzymać a dopiero potem dolnym go zresetować....jeśli tak nie działa to wysyłaj do Mua jeszcze raz.
:
Resetuje standardowo - górnym stop i potem reset. Pechowy egzemplarz Jak mogę to podeślę
Svedos napisał/a: |
Słoniu, a jak resetujesz stoper...bo jak Ci go odsyłałem to wszystko było z nim O.K.
Żeby zresetować a ST 19 stoper to napjpierw trzeba górnym przyciskiem go zatrzymać a dopiero potem dolnym go zresetować....jeśli tak nie działa to wysyłaj do Mua jeszcze raz. |
Resetuje standardowo - górnym stop i potem reset. Pechowy egzemplarz Jak mogę to podeślę
:
Odpowiedz do tematu
Takie nowe się pojawiło.