#1 Wysłany: 2012-10-14, 09:40 powiadomienia o nowych postach
Dziędobry, jakoś tak ze 2 dni temu przestały przychodzić maile z powiadomieniami o nowych postach i teraz nie wiem, kto odpowiedział spamerką na moją spamerkę, co utrudnia spamerkę.
Zaglądałem do śmieci w panelu administracyjnym skrzynki mailowej, ale tam też nic nie ma.
Gdybym zapomniał o temacie, który właśnie utworzyłem, będzie to oznaczać że problem nadal występuje.
pozdrawiam
Narfas
Edit: aha, a tutaj w profilu mam oczywiście zaznaczone wysyłanie powiadomień.
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-10-14, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#6 Wysłany: 2012-10-14, 23:02
Narfas, według tego co widzę w panelu adm twoje ustawienia użytkownika są jak najbardziej ok , masz ustawienia o powiadomieniach ustawione tak jak wszyscy .
Wydaje mi się aczkolwiek wyrocznią nie jestem że problem tkwi w ciasteczkach twojej przeglądarki (?) zmieniałeś coś ostatnio (?) wyczyść historię przeglądania i cookies , może to pomoże .
Narfas, według tego co widzę w panelu adm twoje ustawienia użytkownika są jak najbardziej ok , masz ustawienia o powiadomieniach ustawione tak jak wszyscy .
Wydaje mi się aczkolwiek wyrocznią nie jestem że problem tkwi w ciasteczkach twojej przeglądarki (?) zmieniałeś coś ostatnio (?) wyczyść historię przeglądania i cookies , może to pomoże .
OK, spróbuję, jakoś niedawno była aktualizacja Firefoksa, może jest tu jakiś związek.
pozdrawiam
Narfas
Edit: coś się dzisiaj odetkało i dostałem pierdylion maili od chinawatches.
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-10-15, 19:59, w całości zmieniany 1 raz