Maxiu...powiem ci ze jestes miszczem swiata i Twoja wiedza mnie zmiazdzyla !!
Rispekta.
Opcja z SKX171 jest swietnym pomyslem jak dla mnie.
I tu kolejne w takim razie zapytanie: ile moze kosztowac sam bezel (caly czarny) gdybym sie zdecydowal na opcje SKX171 bo ten zgodze sie z Toba jest przeporazkowy ?
...z tym mistrzem to przeginacie Panowie. Coś tam wiem i tyle, ale bez przesady.
...wracając do tematu
bezel kupisz u sprawdzonego i zaufanego sprzedawcy noah. Ma on zylion różnych ciekawych rzeczy do modowania zegarków spod znaku Seiko. Oryginalny Bezel do SKX 007 kosztuje u niego 45$, ale alternatywą jest moim zdaniem złożenie sobie bezela we własnym zakresie. Co to się oznacza. Oznacza się to, że kupujesz pusty bezel za 15$ i dokupujesz do niego wkład bezela za 20$ (jaki sobie wymarzysz - o ile będzie dostępny), co daje razem 35$ (tylko dycha różnicy od oryginalnego, ale zawsze).
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#53 Wysłany: 2010-01-22, 01:59
jacjakuza napisał:
Z obwodka sa jeszcze modele SNZF17 w rozmiarze 42mm
...ano są, ale jak dla mnie to tam się za dużo na tarczy z napisami dzieje. No i to "5" "Sports" - z tego powodu nie lubię piątek. No i nie ma zakręcanej koronki http://img69.imageshack.us/i/jzyk.gif/