Odpowiedz do tematu
:
Niezamaco
:
Łotago (pomarańczowy) zacumował.
Pierwsze wrażenie: Zajebisty zegar - robi wrażenie pomimo posiadanych zarysowań i tego czarnego pyłu na szkle od wewnątrz. Swoją drogą to chyba największa jego wada - czy tak się dzieje z każdym Otago? Musi to być poprawione, bo inaczej taki numer nie przejdzie. Drugim minusem jest koronka Niewygodna w obsłudze bo śliska kiedy trzeba nią kręcić (nie, nie mam tłustych palców ) , ale za to jaka ostra!
Pomimo ww. uwag plusów jednak widzę więcej.
Pierwsze wrażenie: Zajebisty zegar - robi wrażenie pomimo posiadanych zarysowań i tego czarnego pyłu na szkle od wewnątrz. Swoją drogą to chyba największa jego wada - czy tak się dzieje z każdym Otago? Musi to być poprawione, bo inaczej taki numer nie przejdzie. Drugim minusem jest koronka Niewygodna w obsłudze bo śliska kiedy trzeba nią kręcić (nie, nie mam tłustych palców ) , ale za to jaka ostra!
Pomimo ww. uwag plusów jednak widzę więcej.
:
Szarak u mnie od wczoraj.
Fajnie się nosi. Spodobał mi się.
Ciężki tak, jak się spodziewałem
Na brandzę nie przekładam, wystarczy, że na pasku lata, jeśli nie jest ciasno zapięty
Fajnie się nosi. Spodobał mi się.
Ciężki tak, jak się spodziewałem
Na brandzę nie przekładam, wystarczy, że na pasku lata, jeśli nie jest ciasno zapięty
:
Ostatnio zmieniony przez soda 2014-06-23, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj pomarańczowy wyruszył w drogę do Spinnera. Na prośbę lenio została zamieniona kolejność na liście. Nie wiem czy ktoś liczy kilometry w każdym razie zegarek wyruszy z Krakowa i jest w drodze do Zielonej Góry - należy dodać 430 km.
Poniżej kilka zdjęć z wizyty u mnie.
Każdy wkleja zdjęcie tego samego zegarka na swojej ręce, dlatego od jakiegoś czasu w tym wątku zrobił się raczej przegląd męskich nadgarstków, a nie zegarków
Dlatego też postanowiłem zrobić coś innego, a mianowicie zestawić Otago ze swoim P.24 - takie małe porównanie, które może łatwo ukazać różnice w gabarytach obu zegarków. Prosiłem kiedyś Najwyższe Kumoterstwo o takie zdjęcia, na których było by zestawienie różnych kopert GG ale się nie doprosiłem...
A tak w ogóle to dzięki za możliwość testowania. Nie wiem jak to jest, że ja chociaż lubuję się w zegarkach lotniczych testowałem już drugi zegarek GG poświęcony statkom Może czas puścić w obieg jakiegoś lotnika? (Byle nie P.24 - P.50 chętnie bym pomacał, albo coś z nowych kopert.... proszzz)
Poniżej kilka zdjęć z wizyty u mnie.
Każdy wkleja zdjęcie tego samego zegarka na swojej ręce, dlatego od jakiegoś czasu w tym wątku zrobił się raczej przegląd męskich nadgarstków, a nie zegarków
Dlatego też postanowiłem zrobić coś innego, a mianowicie zestawić Otago ze swoim P.24 - takie małe porównanie, które może łatwo ukazać różnice w gabarytach obu zegarków. Prosiłem kiedyś Najwyższe Kumoterstwo o takie zdjęcia, na których było by zestawienie różnych kopert GG ale się nie doprosiłem...
A tak w ogóle to dzięki za możliwość testowania. Nie wiem jak to jest, że ja chociaż lubuję się w zegarkach lotniczych testowałem już drugi zegarek GG poświęcony statkom Może czas puścić w obieg jakiegoś lotnika? (Byle nie P.24 - P.50 chętnie bym pomacał, albo coś z nowych kopert.... proszzz)
Ostatnio zmieniony przez soda 2014-06-23, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Melduję, że wczoraj dotarł
Dziś już na łapce (na miękuśkim silikonie Darleny bo załączone paski są do bani:-)) może by coś uszyć pod niego
O "łotoion":
Ciekawe co na tej tarczy jest, może przed wysłaniem dalej dać go na przegląd do lokalnego serwisu producenta?
Dziś już na łapce (na miękuśkim silikonie Darleny bo załączone paski są do bani:-)) może by coś uszyć pod niego
O "łotoion":
Ciekawe co na tej tarczy jest, może przed wysłaniem dalej dać go na przegląd do lokalnego serwisu producenta?
:
To odpryski z tarczy. Przyglądnij się, a zobaczysz na krawędziach ubytki.
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
...Ty wiesz gdzie mnie znaleźć
Spinner napisał/a: |
Ciekawe co na tej tarczy jest, może przed wysłaniem dalej dać go na przegląd do lokalnego serwisu producenta? |
...Ty wiesz gdzie mnie znaleźć
:
Siem osoba przygotuje z lupką i kawą i da znaka...
:
Ostatnio zmieniony przez lenio 2014-06-26, 14:52, w całości zmieniany 1 raz
W poniedziałek dostałem grafitowego. Jutro pojedzie dalej.
Niestety Otago jest nieco za duży na mój chuderlawy nadgarstek (16cm)
Ale i tak cieszę się, że mogłem się z nim zapoznać przez te kilka dni
Niestety Otago jest nieco za duży na mój chuderlawy nadgarstek (16cm)
Ale i tak cieszę się, że mogłem się z nim zapoznać przez te kilka dni
Ostatnio zmieniony przez lenio 2014-06-26, 14:52, w całości zmieniany 1 raz
:
ja mam niewiele większy (16,5) i jak dla mnie jest idealny...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Emre, dokładnie, u mnie tak samo. W końcu małe L2L.
:
Ostatnio zmieniony przez Szczupic 2014-07-09, 20:54, w całości zmieniany 4 razy
Dziś dotarł do mnie szary Otago (dajcie znać czy fote widać)
Od razu wskoczył na bransoletę a jutro czeka go trudny test
Zabiorę go do pracy 1050 metrów pod powierzchnię ziemi .....
Temperatura ponad 33 stopnie i wilgotność 98%
Na co dzień ze mną jeździ tam 200 metrowy Parniak
Od razu wskoczył na bransoletę a jutro czeka go trudny test
Zabiorę go do pracy 1050 metrów pod powierzchnię ziemi .....
Temperatura ponad 33 stopnie i wilgotność 98%
Na co dzień ze mną jeździ tam 200 metrowy Parniak
Ostatnio zmieniony przez Szczupic 2014-07-09, 20:54, w całości zmieniany 4 razy
:
Foty nie widać (chrome)
:
Też nie widzę, ale może to kwestia proxy we fabryce
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Odpowiedz do tematu