Odpowiedz do tematu
:
Teraz też działa.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
W tej chwili nie mam problemów z logowaniem ani nawigacją po stronie PP
:
Mam pytanie odnośnie zasad paypala...potrzebuję kupić trochę rzeczy właśnie za pośrednictwem paypala. Niby nic skomplikowanego, ale dzisiaj zorientowałem się, że przecież niedawno zmieniałem bank i kartę debetową. Udało mi się (mam nadzieję) powiązać aktualny bank i dodać aktualną kartę debetową, jednak wymagają one weryfikacji (pp przesyła mi jakieś drobne na rachunek bankowy itp).
No i tu pytanie, czy zanim moje konto zostanie zweryfikowane można już działać z zakupami i płacić przez paypal? czy muszę czekać do momentu weryfikacji?
z góry dzięki za odp.
No i tu pytanie, czy zanim moje konto zostanie zweryfikowane można już działać z zakupami i płacić przez paypal? czy muszę czekać do momentu weryfikacji?
z góry dzięki za odp.
:
mapet, musisz poczekać na weryfikację, ewentualnie doładować sobie konto paypala przelewem błyskawicznym taką kwotą jaką chcesz poświęcić na zakupy
:
Charlie, dzięki bardzo za szybką odp
:
Panowie jak to jest dodałem środki błyskawicznie na koncie paypal je widać jak robię zakupy przez sklep i przychodzi do płatności to wyskakuje karta o dodaniu środków. Jeszcze ich nie widzą, czy o co chodzi?
:
:
satanic666, może po przeliczeniu za mało masz środków?
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Wychodzi kilka dolarów więcej niż cena zegarka, może to za mało?
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-09-02, 08:53, w całości zmieniany 2 razy
Może jeszcze jakieś dodatkowe koszty dochodzą o których nie wiesz lub przelicznik walut robi jakiś % zapasu
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-09-02, 08:53, w całości zmieniany 2 razy
:
Czkawka, łyżeczkę cukru zjedz
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Przelałem jeszcze kilka groszy i zobaczymy czy pójdzie.
:
Byłem szybszy
Jacobi napisał/a: |
Czkawka, łyżeczkę cukru zjedz |
Byłem szybszy
:
Dobra problem rozwiązany po przelaniu kilku groszy. Pozostaje czekać
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-10-16, 10:23, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Pany ile czasu jest na założenie sporu na paypalu?
Na ich stronie czytałem coś że 180 dni ale gdzieś tu czytałem że tylko 40
jak to jest?
edit:
już doczytałem
Spór należy otworzyć w ciągu 180 dni od daty dokonania płatności w przypadku transakcji zrealizowanych 29 stycznia 2015 roku lub po tej dacie. Jeśli płatność została wysłana przed tą datą, spór należy otworzyć w ciągu 45 dni.
Na ich stronie czytałem coś że 180 dni ale gdzieś tu czytałem że tylko 40
jak to jest?
edit:
już doczytałem
Spór należy otworzyć w ciągu 180 dni od daty dokonania płatności w przypadku transakcji zrealizowanych 29 stycznia 2015 roku lub po tej dacie. Jeśli płatność została wysłana przed tą datą, spór należy otworzyć w ciągu 45 dni.
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-10-16, 10:23, w całości zmieniany 1 raz