Odpowiedz do tematu
:
Kolega @szafix w innym temacie pisał że gadał że sprzedającymi na all... i twierdzą, że mają białe.
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-10-25, 17:02, w całości zmieniany 1 raz
bartq, a mi wychodzi, że to nasz użytkownik rmak sprzedaje. Niech się więc wypowie
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-10-25, 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kupiłem, jest biały ze srebrnymi subtarczami.
Jak jest ktoś chętny jeszcze to są nadal dostępne chyba 2 sztuki.
cena 359 plus przesyłka.
polecam bardzo szybka wysyłka
Jak jest ktoś chętny jeszcze to są nadal dostępne chyba 2 sztuki.
cena 359 plus przesyłka.
polecam bardzo szybka wysyłka
:
Polak jak nie zedre ze swojego rodaka to nie jest zadowolony nie przepłacajcie na aliexpress dużo taniej.
:
ncage, jesli sprowadzający opłacił szczurkowe, to cena 359zł nie wydaje mi się być przesadnie wygórowana
:
Właśnie zastanawiam się nad swoim pierwszym automatem i na razie wybór padł na Parnisa pandę. Zawsze lubiłem zegarki na bransolecie i tak się zastanawiam, czy założenie do niego takiej nie będzie "świętokradztwem", czy może lepiej jednak poszukać czegoś z oryginalnie założoną i dopasowaną?
:
Będzie. Ale nie "świętkoradztwem". Będzie po prostu wyglądało jak kupa po jagodach.
Nie rób tego.
yusuf napisał/a: |
...czy założenie do niego takiej nie będzie "świętokradztwem"? |
Będzie. Ale nie "świętkoradztwem". Będzie po prostu wyglądało jak kupa po jagodach.
Nie rób tego.
:
yusuf, poszukaj bransolety z adapterami, które pasują do koperty.
Bo takie zwykłe, proste, raczej słabo wyglądają.
Bo takie zwykłe, proste, raczej słabo wyglądają.
:
Ostatnio zmieniony przez Cichy 2015-01-14, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Na zwykłej tak średnio wygląda
Z maskownicami lepiej (tylko w tym przypadku bransoleta droższa od zegarka)
Możesz coś takiego rozważyć z oryginalną bransoletą.
Z maskownicami lepiej (tylko w tym przypadku bransoleta droższa od zegarka)
Możesz coś takiego rozważyć z oryginalną bransoletą.
Ostatnio zmieniony przez Cichy 2015-01-14, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki za odpowiedzi, rzeczywiście zwykła bransoleta raczej rady nie daje i nie brałem takiej pod uwagę. Jeśli chodzi o maskownice, to każde będą pasować czy raczej trzeba eksperymentalnie trafić (oczywiście zgodnie z rozmiarem między uszami)?
Pytanie pewnie banalne, ale niestety nie mam doświadczenia.
Cichy, tego divera na razie nie brałem pod uwagę, chociaż wygląda bardzo przyzwoicie
Pytanie pewnie banalne, ale niestety nie mam doświadczenia.
Cichy, tego divera na razie nie brałem pod uwagę, chociaż wygląda bardzo przyzwoicie
:
Trzeba dopasować bransoletę. Wyżej gościu dopasował od Christophera Ward'a C4, ale to drogi interes.
:
Właśnie sprawdziłem, drogi biznes, w takim razie pewnie zostanę przy pasku, chociaż też wyczytałem, że jednak lepiej zmienić na coś bardziej miękkiego
:
Z paskiem to już nie ma problemu
:
Nie dość, że ostatecznie zamiast pandy, kupiłem z czarną tarczą, to jeszcze uznałem, że oryginalny pasek nie jest taki zły. Tak czy inaczej nieco się zawziąłem, jeśli chodzi o bransoletę. U zegarmistrza nic nie udało mi się dobrać, więc ostatecznie kupiłem na alle bransoletę casio. Wcześniej naoglądałem się zdjęć zegarka, do którego była i z moich obliczeń miało być dobrze. No i chyba jest:
:
Odpowiedz do tematu
Pasuje idealnie. Dobra robota
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...