A i tak dla pilota najlepszy byłby Nighthawk .. A w DF w dalszym ciągu jest jeszcze tania Havana
http://www.dutyfreeisland...J7017-17W-PROMO
Odpowiedz do tematu
:
:
Jutro też jej pokażę bo myślałem o tej Havanie. Sam bym na żywo zobaczył
Tomek napisał/a: |
A i tak dla pilota najlepszy byłby Nighthawk .. A w DF w dalszym ciągu jest jeszcze tania Havana
http://www.dutyfreeisland...J7017-17W-PROMO |
Jutro też jej pokażę bo myślałem o tej Havanie. Sam bym na żywo zobaczył
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Tylko Havana jest odrobinkę (chyba 1 mm) mniejsza od jajecznicy.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
popatrz na lorusa moze, niektore sa swietne, a ceny ok 300-400 pln:
beceen | ***** ***
:
Pulsary warto rozważyć, w trądach po galeriach jest tego trochę, o dziwo więcej niż na stronie TT.
I nie z PL, ale z UK fajna oferta na Pulsary, w zasadzie wszystko w budżecie się mieści http://www.watchshop.com/...s.html&tab=mens
np.
I nie z PL, ale z UK fajna oferta na Pulsary, w zasadzie wszystko w budżecie się mieści http://www.watchshop.com/...s.html&tab=mens
np.
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
goTomek, też fajne Szwagierce Timex się spodobał
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
No i Timex został zakupiony
Szwagierka sama kupiła ja znalazłem dobrą cenę. Zegarek na żywo bardzo ładny. Fajne podświetlenie Indiglo. Trochę funkcji ma. Coś tam pika przy wyciągnięciu koronki, może alarm ale nie ma instrukcji w PL więc już się nie bawiłem Kolor paska też bardzo ładny. Ja bym pewnie zmienił na jakiś handmade bo ten pewnie będzie chłonął pot. Powiem wam, że sam bym go chętnie ponosił.
Szwagierka sama kupiła ja znalazłem dobrą cenę. Zegarek na żywo bardzo ładny. Fajne podświetlenie Indiglo. Trochę funkcji ma. Coś tam pika przy wyciągnięciu koronki, może alarm ale nie ma instrukcji w PL więc już się nie bawiłem Kolor paska też bardzo ładny. Ja bym pewnie zmienił na jakiś handmade bo ten pewnie będzie chłonął pot. Powiem wam, że sam bym go chętnie ponosił.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-12-02, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
Bo czasexy są fajne ale trochę niedoceniane.
Ten wygląda naprawdę dobrze
Ten wygląda naprawdę dobrze
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-12-02, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
:
Woytec, na żywo naprawdę fajny Wart tych pieniędzy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Zgadzam się z przedmówcą Design Timexa bardzo mi się podoba
Woytec napisał/a: |
Bo czasexy są fajne ale trochę niedoceniane.
Ten wygląda naprawdę dobrze |
Zgadzam się z przedmówcą Design Timexa bardzo mi się podoba
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Fajny, tylko data koślawa
:
Dobry Timex. Dzięki koledze z forum takiego samego załatwiłem dla dziewczyny.
:
Odpowiedz do tematu
To widzę, że dziewczyna lubi duże zegary
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91