Mam dziś jakiś problem z dodawaniem postów. Albo wyskakuje mi komunikat "Nie możesz wysłać dwóch takich samych wiadomości !", choć piszę post po raz pierwszy.
A innym razem (w zasadzie to miałem dwa razy ten komunikat przed komunikatem o tym, że nie mogę wysłać dwóch takich samych wiadomości) miałem jakiś długi komunikat o debugowaniu czy coś? Po angielsku więc nie zapamiętałem, ale to coś dłuższego było.
Tylko ja dziś tak mam, czy po prostu złośliwa natura sprzętu komputerowego daje o sobie znać dzisiaj i wszyscy mają takie problemy?
Wczoraj sam w domowym kompie walczyłem cały wieczór z nowym dyskiem ssd, więc może coś dziś z serwerem się dzieje dla odmiany.
Edyta:
Choć jest komunikat, że dodać wiadomości nie mogę, i nie widać, by się post dodał, to po kulki minutach się pojawia jednak. Jakieś opóźnienie na serwerze widać dziś.
Odpowiedz do tematu
: Błędy na forum
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 08:58, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 08:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Tak się czasem dzieje , błąd debugowania zdarza się czasem , są takie dni że częściej , a ten pierwszy błąd to przez lagowanie zalicza ci jakbyś chciał dwie wiadomości umieścić na raz .
:
Wiem wiem, właśnie skumałem jak mi jednak post dodało, ale z opóźnieniem.
Cóż począć, damy radę
Cóż począć, damy radę
:
404 Not Found
The request /profile.php?mode=editprofile was not found on this server.
Po wejściu na ustawienia swojego profilu, lub po wejściu na dowolny profil
The request /profile.php?mode=editprofile was not found on this server.
Po wejściu na ustawienia swojego profilu, lub po wejściu na dowolny profil
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
mam to samo
marekgro napisał/a: |
404 Not Found
The request /profile.php?mode=editprofile was not found on this server. Po wejściu na ustawienia swojego profilu, lub po wejściu na dowolny profil |
mam to samo
lepsze jutro było wczoraj
:
Bardzo dziwna sprawa: z komputera nie mogę wejść na forum - ani z safari ani z chrome.
A z telefonu, w tej samej sieci, jak widzicie - piszę.
Pozostałe zakładki na przeglądarce na komputerze działają bez zarzutu.
A z telefonu, w tej samej sieci, jak widzicie - piszę.
Pozostałe zakładki na przeglądarce na komputerze działają bez zarzutu.
Skate or die!
:
Zegarkow sie chcesz pozbywac to bana dostales
Na razie czesciowego, zebys mogl na bazarek powystawiac
Na razie czesciowego, zebys mogl na bazarek powystawiac
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
i my z tego powodu płakać nie będziemy Prezesso i tak Twój wkład merytoryczny jest ostatnio prawie żaden, bo nie będziemy liczyć tych cierpień młodego Wertera "sprzedać czy nie sprzedać "
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Cierpienia były krótkie i trwały do wczoraj, bo i niektórzy pomogli radą (od czego jest forum), a nie tylko "merytorycznym" obśmiewaniem i grożeniem maczetą
Skate or die!
:
oj tam oj tam
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query
SELECT word_id FROM phpbb_search_wordmatch GROUP BY word_id HAVING COUNT(word_id) > 311625
Line : 323
File : functions_search.php
Jajo można z tym zneść... mam tak co drugą próbę napisania posta.
DEBUG MODE
SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query
SELECT word_id FROM phpbb_search_wordmatch GROUP BY word_id HAVING COUNT(word_id) > 311625
Line : 323
File : functions_search.php
Jajo można z tym zneść... mam tak co drugą próbę napisania posta.
:
Jak Ciebie nie bylo, to banglalo
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Kraina, kuwa, życzliwości....
goTomek napisał/a: |
Jak Ciebie nie bylo, to banglalo |
Kraina, kuwa, życzliwości....
:
To jest naturalny hamulec przed merytorycznymi wypocinami.
Odpowiedz do tematu
m.aciek napisał/a: |
Could not obtain common word list
DEBUG MODE SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query SELECT word_id FROM phpbb_search_wordmatch GROUP BY word_id HAVING COUNT(word_id) > 311625 Line : 323 File : functions_search.php Jajo można z tym zneść... mam tak co drugą próbę napisania posta. |
To jest naturalny hamulec przed merytorycznymi wypocinami.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |