Odpowiedz do tematu
:
bo jesteś zaściankowy taki, niby studia wyższe ale klasyki literatury nie przeczytałeś
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Klasyka literatury? Quo vadis
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Pamiętniki Panny Hill czy jakoś tak
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Dzis mialem część kursu malzenskiego w poradni przykoscielnej. Pamiętniki, Twarze Graya, czy twórczość Donatiena de Sada to przy tym pikuś
Dzis mialem część kursu malzenskiego w poradni przykoscielnej. Pamiętniki, Twarze Graya, czy twórczość Donatiena de Sada to przy tym pikuś
:
a ja w piątek widziałem laskę obtłuczoną przez towarzysza życia ilu z nas jest takimi towarzyszami ?
:
Odpowiedz do tematu
Mam nadziej, ze takich nie ma...