Nie jestem pewien czy gdzieś tu było już o tym, ale natknąłem sie na artykuł - wręcz czemu nie?
Artykul
[/list]
Odpowiedz do tematu
: Sea-Gull Wing Tourbillon
Ostatnio zmieniony przez infectedcontrol 2013-08-01, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez infectedcontrol 2013-08-01, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
...szkiełko od turbiny wygląda jak zdjęte z breloczka, ale sama turbina bardzo ładna
:
Nosiłłbym
:
ty jesteś kalkomania .
ALAMO napisał/a: |
Wuja się znacie.
To kalkomania jest. Przecież widać. |
ty jesteś kalkomania .
:
I śrubki nierówno barwione
Wuja się znacie.
To kalkomania jest. Przecież widać. |
I śrubki nierówno barwione
Roman S.
:
Wogóle mnie z tym SG rozwala na łopatki.
Jak można włożyć tourbilliona za którego się winszuje prawie 12 000 zł do koperty z modelu M185, i zrobić mu w zasadzie tak samo obrobioną tarczę - gdzie M185 kosztuje 400 zł
Jak można włożyć tourbilliona za którego się winszuje prawie 12 000 zł do koperty z modelu M185, i zrobić mu w zasadzie tak samo obrobioną tarczę - gdzie M185 kosztuje 400 zł
:
Patrz pierwszy post - tak wlasnie mozna
Ja mam nadzieje ze to tylko taka proba, i akurat koperta sie nadawala. Powinni zrobic kopered pod ten mechanizm, zupelnie inna od ich poprzednich. Jakas lepsza tarcza tez by sie przydala.
Wogóle mnie z tym SG rozwala na łopatki.
Jak można włożyć tourbilliona za którego się winszuje prawie 12 000 zł do koperty z modelu M185, i zrobić mu w zasadzie tak samo obrobioną tarczę - gdzie M185 kosztuje 400 zł |
Patrz pierwszy post - tak wlasnie mozna
Ja mam nadzieje ze to tylko taka proba, i akurat koperta sie nadawala. Powinni zrobic kopered pod ten mechanizm, zupelnie inna od ich poprzednich. Jakas lepsza tarcza tez by sie przydala.
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
Odpowiedz do tematu
...dizajn ma rzeczywiście taki sobie... silnik wygląda świetnie