Hej,
Ze względu na łamanie języka podczas spotkań forumowych prosiłbym administrację o zmianę nicka na Michał... Taki mam na kizi i nie wiem dlaczego tutaj jest inny. Jeśli nie da się wstawić znaków specjalnych to niech chociaż będzie to: Majkel . Ułatwi to zapamiętanie nicka na spotkaniach.
Sprawdzałem oba i nikt takowych nie ma.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Majkel 2013-04-20, 16:57, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Majkel 2013-04-20, 16:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Ok. Dzięki
:
Prosze o zmiane nicka na ten ktory uzywam tylko na forum na ktorym czesto przebywam a pozatym ulatwia on komunikacje.
Nikc to : pr00
Nikc to : pr00
:
dzięki
:
Witam
Przy rejestracji sadziłem ,że "użytkownik" to moje imię i nazwisko i tak wpisałem.
Proszę o zmianę na nick Gong , ponieważ nie było moim zamiarem udostępnianie mojego imienia i nazwiska.
Z góry dziękuję.
Przy rejestracji sadziłem ,że "użytkownik" to moje imię i nazwisko i tak wpisałem.
Proszę o zmianę na nick Gong , ponieważ nie było moim zamiarem udostępnianie mojego imienia i nazwiska.
Z góry dziękuję.
:
Podziękowane.
:
Ostatnio zmieniony przez mapet 2014-07-27, 10:41, w całości zmieniany 2 razy
ponieważ w życiu pewne są tylko zmiany to i na zmianę nicka nadszedł czas...bardzo proszę szanownych Adminów o usunięcie mi tego cholernego "h" z nazwy przy zakładaniu konta poprostu "mapet" nie było możliwe, ale teraz, licząc na wyrozumiałość Szefów, mam nadzieję, że uda się to zmienić
EDIT
dzięki!!
EDIT
dzięki!!
Ostatnio zmieniony przez mapet 2014-07-27, 10:41, w całości zmieniany 2 razy
:
Poprosiłbym o przywrócenie mojego stareg nicka
:
Lepiej się zastanów
Szymon napisał/a: |
Poprosiłbym o przywrócenie mojego stareg nicka |
Lepiej się zastanów
:
Odpowiedz do tematu
poproszę o zmianę nicka z diverofobia na diver (nick jest wolny, a ja nie chcę już przytyków do moich fobii
choć nigdy nie odmawiałem walki i tak moi nieliczni koledzy nazywają mnie diver, może być też Darek , pozdrawiam
choć nigdy nie odmawiałem walki i tak moi nieliczni koledzy nazywają mnie diver, może być też Darek , pozdrawiam