Zapisałem się na "Kotkottaj", czy jak mu tam i natychmiast wzrosły mi wyrzuty (nie, nie na ciemieniu, na sumieniu, mówię), a i przyszła mi taka myśl:
A jakby tak wymyślić jako następny projekt forumowy zegarek dla naszych najlepszych Żon (także przyszłych, jak kto ma) i namówić naszych drogich (oby nie dosłownie!) Kumotrów z GGerlacha na jego realizację. Co o tym myślicie Kumotrzy, nie wyłączając Pani Haliny, która miałaby okazję na "coś dla siebie"?
Odpowiedz do tematu
: damkę, jako projekt forumowy?
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
jestem na nie, nie dobierzesz nigdy koloru pod posiadane kreacje
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez halina 2013-03-26, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
Pani Halina oczywiście przyklaskuje wszystkimi łapkami
Precedens forumowej damki jest, Steinhart robił limitkę na Dzień Kobiet dla rosyjskiego forum.
Precedens forumowej damki jest, Steinhart robił limitkę na Dzień Kobiet dla rosyjskiego forum.
Ostatnio zmieniony przez halina 2013-03-26, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Fakt, że ciężko byłoby zadowolić nasz lepsze połowy...
Nasze melepecenie to pikuś, przy tym co by się działo przy damskiej wersji
Aż się boję....
Nasze melepecenie to pikuś, przy tym co by się działo przy damskiej wersji
Aż się boję....
:
i jak raz wejdą na forum to jak potem udowodnimy że nie wydajemy masę kasy na zegarki?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Nie no, pomysł super, moja Pani coś wspomniała, że może by ponosiła...
Ale mało realny się wydaje
Ale mało realny się wydaje
:
Moja malzonka ma juz dwa zegarki i uwaza, ze to o jeden za duzo.
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Z tym że z zegarkami babońskimi jest jeszcze większy problem niż z meskimi.
Faceci akceptują pewne standardy czy wzorce.
Dla naszych pań kochanych, to czyste emocje.
Ale pomysł ekstra, kupuję
Faceci akceptują pewne standardy czy wzorce.
Dla naszych pań kochanych, to czyste emocje.
Ale pomysł ekstra, kupuję
:
Czyli przyklepane, zalegalizowane, zaakceptowane Teraz tylko wątek do setki szybciutko powiększyć i jedziemy
halina napisał/a: |
oczywiście przyklaskuje wszystkimi łapkami |
Svedos napisał/a: |
Chodzi mi od dawna taki pomysł po głowie. |
ALAMO napisał/a: |
Ale pomysł ekstra, kupuję |
Czyli przyklepane, zalegalizowane, zaakceptowane Teraz tylko wątek do setki szybciutko powiększyć i jedziemy
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Nie powiem ciekawy pomysł i będę się z uwagą przyglądał jak się rozwinie
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-03-26, 14:28, w całości zmieniany 4 razy
No to co, zanim temat nie ostygnie, wstępna propozycja założeń do dyskusji:
- EDC (bo jak słusznie zauważył Ciniol, wszystkich kreacji jednym projektem nie oblecimy, EDC może być bardziej uniwersalny)
- średnica tak gdzieś około 35 mm, żeby był czytelny
- jak się znajdzie taki mechanizm, to automat, żeby uniknąć problemu z nakręcaniem (a może nie, może lepiej t.zw HAU, bo bardziej płaski)
- na czarnym, skórzanym pasku (wygodniejszy i lżejszy od bransy, a czarny pasuje do wszystkiego, jak i biały)
- jasna tarcza (perłowa?) z cyfrowymi indeksami i kontrastowymi, ciemnymi wskazówkami
- a może kostka, tank albo tonneau?
O komentarz i kontrpropozycje, poprosiłbym przede wszystkim, ale nie tylko, panią Halinę.
Aa, no i zgodnie z zasadami nazwa: Madame Curie, Anna German a może Kopernik?
- EDC (bo jak słusznie zauważył Ciniol, wszystkich kreacji jednym projektem nie oblecimy, EDC może być bardziej uniwersalny)
- średnica tak gdzieś około 35 mm, żeby był czytelny
- jak się znajdzie taki mechanizm, to automat, żeby uniknąć problemu z nakręcaniem (a może nie, może lepiej t.zw HAU, bo bardziej płaski)
- na czarnym, skórzanym pasku (wygodniejszy i lżejszy od bransy, a czarny pasuje do wszystkiego, jak i biały)
- jasna tarcza (perłowa?) z cyfrowymi indeksami i kontrastowymi, ciemnymi wskazówkami
- a może kostka, tank albo tonneau?
O komentarz i kontrpropozycje, poprosiłbym przede wszystkim, ale nie tylko, panią Halinę.
Aa, no i zgodnie z zasadami nazwa: Madame Curie, Anna German a może Kopernik?
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-03-26, 14:28, w całości zmieniany 4 razy
:
Wlasnie ostatnio o tym myslalem, jak kupowalem Certine mojej lubej.
Na EDC wybrala sobie taki sikorek:
Milo by bylo, gdyby sie udalo zrobic damke forumowa
Jestem za!
Ostatnio zmieniony przez dtox 2013-03-26, 14:15, w całości zmieniany 1 raz
Svedos napisał/a: |
Chodzi mi od dawna taki pomysł po głowie. |
Wlasnie ostatnio o tym myslalem, jak kupowalem Certine mojej lubej.
Na EDC wybrala sobie taki sikorek:
Milo by bylo, gdyby sie udalo zrobic damke forumowa
Jestem za!
Ostatnio zmieniony przez dtox 2013-03-26, 14:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-03-26, 14:21, w całości zmieniany 3 razy
Odpowiedz do tematu
Cezar: No to super! Znaczy nie ma jasnego, na pasku i z indeksami!
Przypomina się stary dowcip, jak handlowiec z fabryki butów w Chełmku depeszuje z Afryki: "Nie ma szans, tu wszyscy chodzą boso" a z Baty: "Ogromny rynek, tu wszyscy chodzą boso".
PS Pisząc o perłowej tarczy, miałem na myśli MoP - "mother of pearl" (określenie "macica perłowa" z trudnością schodzi mi z klawiatury).
Przypomina się stary dowcip, jak handlowiec z fabryki butów w Chełmku depeszuje z Afryki: "Nie ma szans, tu wszyscy chodzą boso" a z Baty: "Ogromny rynek, tu wszyscy chodzą boso".
PS Pisząc o perłowej tarczy, miałem na myśli MoP - "mother of pearl" (określenie "macica perłowa" z trudnością schodzi mi z klawiatury).
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-03-26, 14:21, w całości zmieniany 3 razy