Nie wiem czy ktoś pokazywał, jeśli nie to patrzajta. Jak dla mnie zegar bomba. Mniejsza od DS1, wygląda, że ma lumę na wskazówkach i indeksach. Troszkę razi podwójny datownik ale od biedy mógłby być. Taka tańsza prawie że Carrera Trzeba by na żywo obadać czy rzeczywiście będzie taka smakowita jak na fotce.
Więcej kolorów na stronie Certiny, szkoda, że nie ma białej tarczy tylko stalowa
Odpowiedz do tematu
: Nowa ? Certina DS4
:
Przez te nieproporcjonalnie długie uszy wydaje mi się że to wersja dla kobiet.
:
Ja wiem czy nieproporcjonalne? Może przez małą średnicę tarczy tak się zdaje, na fotce mnie jakoś nie rażą, już bardziej ten datownik. Ciekawe kiedy będzie się dało w BB przymierzyć...
:
czyli damka
Przemek napisał/a: |
Mniejsza od DS1 |
czyli damka
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
I wuj, damki jeszcze nie nosiłem No dobra noszę, mam seiko 5
Iks napisał/a: | ||
czyli damka |
I wuj, damki jeszcze nie nosiłem No dobra noszę, mam seiko 5
:
nie peniaj. Machlo też nosi 5 i to z defektem bo mu łuna 5 odpadła. I nie robi tak " "
I wuj, damki jeszcze nie nosiłem No dobra noszę, mam seiko 5 |
nie peniaj. Machlo też nosi 5 i to z defektem bo mu łuna 5 odpadła. I nie robi tak " "
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, mało tego - dobrze mi z tą 5 bez "5".
:
Bo pewnie jak Słoniu nie ma wyrobionego gustu czy czegoś tam - teraz zapomniałem czego, musze zajrzeć do wyroczni kizmiowej
Edit
Machlo sio stąd, jeszcze się będzie odszczekiwał z prastarej słowiańskiej gruszy wredziol jeden.
Edit 2
tak sie wkurzyłem że chyba pójde popucować swojego kredensa.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-12-15, 23:08, w całości zmieniany 2 razy
noo, nawet sprawia pozory będzieszpanzadowolonego pomimo tego defektu |
Bo pewnie jak Słoniu nie ma wyrobionego gustu czy czegoś tam - teraz zapomniałem czego, musze zajrzeć do wyroczni kizmiowej
Edit
Machlo sio stąd, jeszcze się będzie odszczekiwał z prastarej słowiańskiej gruszy wredziol jeden.
Edit 2
tak sie wkurzyłem że chyba pójde popucować swojego kredensa.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-12-15, 23:08, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
a widziel;i kumotry nowa ds-1
:
Oooo faaajna, niebieeeska.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
jest jeszcze taka
:
Ptaku, nie w tych pieniądzach
:
Niebieska super. Gdyby miała ze 42mm byłaby bardzo super.
:
Odpowiedz do tematu
dla mnie najladniejsza jest ta dwie wersje do tylu czyli czarna z indeksami w stali na kajdanie, i taka mam w planach na ten rok, ale chyba poszukam uzywanej szkoda mi 1,8k plnow