Wiem, o ktore Bigmako Ci chodzi, dlatego wspomnialem longislandwatch
I strone Orienta, na ktorej nie ma takiego cusia, ani Raya z takim bezelem
Odpowiedz do tematu
:
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Dekla w PVD nie robi NAWET Panerai Od prawie roku noszę codziennie BigMako ... jest świetny, za rewelacyjną cenę, ale... czas na zmiany (... zawsze), bo BigM to średnio ciężki, ale kajdan... Zgadzam się - z różnych względów- z Blazem: max to jednak 42mm, nazwa Ray to, w/g mnie, bardziej pasuje własnie do BigMaka ( szczególnie z branso jest taki... płaszczkowaty..) , nowy Ray ( bardziej aka new Mako) kojarzy mi się z Pro Saturation 300m, na własny użytek nazywam go MiniPro . W/g mnie bardzo udany projekt, zresztą na chyba orientusa wersja blue obecnie wyprzedana, to swiadczy o popularności... zardz
Blaz napisał/a: |
Szkoda, że dekla też nie zrobili na PVD. |
Dekla w PVD nie robi NAWET Panerai Od prawie roku noszę codziennie BigMako ... jest świetny, za rewelacyjną cenę, ale... czas na zmiany (... zawsze), bo BigM to średnio ciężki, ale kajdan... Zgadzam się - z różnych względów- z Blazem: max to jednak 42mm, nazwa Ray to, w/g mnie, bardziej pasuje własnie do BigMaka ( szczególnie z branso jest taki... płaszczkowaty..) , nowy Ray ( bardziej aka new Mako) kojarzy mi się z Pro Saturation 300m, na własny użytek nazywam go MiniPro . W/g mnie bardzo udany projekt, zresztą na chyba orientusa wersja blue obecnie wyprzedana, to swiadczy o popularności... zardz
Reservoir dogs ...
:
Albo ze bardzo mala pierwsza partie dostali
Ten niebieski ma taki fajny odcien, ze mnie to nie dziwi - mam dwa Male Mako i jedno duze - pomarancza fajna, ale niebieski chyba jednak jeszcze fajniejszy
zardz napisał/a: |
zresztą na chyba orientusa wersja blue obecnie wyprzedana, to swiadczy o popularności... zardz |
Albo ze bardzo mala pierwsza partie dostali
Ten niebieski ma taki fajny odcien, ze mnie to nie dziwi - mam dwa Male Mako i jedno duze - pomarancza fajna, ale niebieski chyba jednak jeszcze fajniejszy
:
Domyślam się powodu braku... Celuję w black . zardz
Reservoir dogs ...
:
To jak juz ucelujesz, to daj prosze znac jak to z tym dziwnym parowaniem jest, bo ponoc wlasnie czarne paruja - mimo, ze sa szczelne.
Na paru forach takie skargi czytalem
zardz napisał/a: |
Domyślam się powodu braku... Celuję w black . zardz |
To jak juz ucelujesz, to daj prosze znac jak to z tym dziwnym parowaniem jest, bo ponoc wlasnie czarne paruja - mimo, ze sa szczelne.
Na paru forach takie skargi czytalem
:
Odpowiedz do tematu
Widzę ,ze popularne te Mako na maxa, sam szukając info o Oriecie dla siebie na WUS, napotkałem cala armie mako-entuzjastów