Wojciech, i tak przeszedł bez uwag "eksperta"?
Zazdroszczę, ale tylko trochę
Odpowiedz do tematu
:
Jacku, ekspert którego mamy na myśli milczy od bardzo długiego czasu. Wieść gminna niesie, że odpuścił sobie z zegarkami już. "Wielka" szkoda...
:
Aaaa, to znaczy, że wypisał już wszystkie swoje legendy i wena odeszła. W większość farmazonów trudno było uwierzyć a żadne kontrargumenty nie docierały. Spokój na jakiś czas, aż nabierze wigoru i wymyśli kolejne sensacje.
:
Wojciech, zazdro! Cypelka przede wszystkim
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Do dzisiaj wspominam jak się wykłócał na temat prawidłowości wskazówek od Rodiny w Sputniku - dodajmy że z usuniętym złoceniem. Takie osoby nie są niestety neutralne, bo wielu laików taktuje ich tezy jak prawdy objawione...
Yakovlev napisał/a: |
Aaaa, to znaczy, że wypisał już wszystkie swoje legendy i wena odeszła. W większość farmazonów trudno było uwierzyć a żadne kontrargumenty nie docierały. Spokój na jakiś czas, aż nabierze wigoru i wymyśli kolejne sensacje. |
Do dzisiaj wspominam jak się wykłócał na temat prawidłowości wskazówek od Rodiny w Sputniku - dodajmy że z usuniętym złoceniem. Takie osoby nie są niestety neutralne, bo wielu laików taktuje ich tezy jak prawdy objawione...
:
Wojciech, Ładna sztuka
:
Nowy nabytek Kupiony mocno poniżej ceny rynkowej, a to za sprawną tragicznego zdjęcia w ogłoszeniu. Ryzyko czasem się opłaca - zegarek w stanie idealnym.
:
Mnóstwo fajny.
Zasmakowałem ostatnio w Slavach, więc sam wiesz gdzie słać jak się znudzi.
A póki co - wal się w błoto.
Pozdrawiam
Eryk
Wojciech napisał/a: |
Nowy nabytek Kupiony mocno poniżej ceny rynkowej, a to za sprawną tragicznego zdjęcia w ogłoszeniu. Ryzyko czasem się opłaca - zegarek w stanie idealnym.
Obrazek |
Mnóstwo fajny.
Zasmakowałem ostatnio w Slavach, więc sam wiesz gdzie słać jak się znudzi.
A póki co - wal się w błoto.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Ja tam żadnej Slavy nie mam i chyba się nie zanosi bym miał, ale pasek fajny
Gratuluję, niezły stan.
Gratuluję, niezły stan.
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-12-15, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Zachwycająca swoim wyglądem Sława, o ile dobrze rozpoznaję, to - model 471855 z mechanizmem 2428...
Szczerze zazdroszczę i niezmiernie gratuluję wspaniałego zegarkowego nabytku...
W swoim skromnym arsenale posiadam co prawda taki zegarek, jednak w stanie nieco odbiegającym od ideału...
Również mnie to spotkało i pomimo, że już jakiś czas temu, to nadal trwa i nie chce przejść...
Przejawem tego stanu jest noszenie zegarków tej marki wyłącznie w dni świąteczne...
http://www.czwarty-wymiar...1255968#1255968
<<<
Wojciech napisał/a: |
(...) |
Zachwycająca swoim wyglądem Sława, o ile dobrze rozpoznaję, to - model 471855 z mechanizmem 2428...
Szczerze zazdroszczę i niezmiernie gratuluję wspaniałego zegarkowego nabytku...
W swoim skromnym arsenale posiadam co prawda taki zegarek, jednak w stanie nieco odbiegającym od ideału...
Erolek napisał/a: |
(...) Zasmakowałem ostatnio w Slavach (...) |
Również mnie to spotkało i pomimo, że już jakiś czas temu, to nadal trwa i nie chce przejść...
Przejawem tego stanu jest noszenie zegarków tej marki wyłącznie w dni świąteczne...
http://www.czwarty-wymiar...1255968#1255968
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-12-15, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Ostatnio zmieniony przez Wojciech 2019-12-22, 12:14, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio wzbogaciłem moje zbiory o ładne Kirowskie. W drodze do perfekcji...
Ostatnio zmieniony przez Wojciech 2019-12-22, 12:14, w całości zmieniany 1 raz
:
Pozazdrościć...
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Wojciech, czy to już w takim stanie kupiłeś? Jak tak to szacun
[ Dodano: 2019-12-22, 14:16 ]
Czy to na stronach rosyjsko-ukraińskich trzeba szukać?
[ Dodano: 2019-12-22, 14:16 ]
Czy to na stronach rosyjsko-ukraińskich trzeba szukać?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Ostatnio zmieniony przez Wojciech 2019-12-22, 17:09, w całości zmieniany 1 raz
Jakbym w takim stanie chciał kupić to bym musiał zapłacić majątek. Każdy po zakupie został rozebrany na czynniki pierwsze, umyty i wypolerowany a werk przeczyszczony. Po takich zabiegach zegarki trafiają na dłuuugie lata do mojej gabloty. Kupione w Polsce oraz u naszych południowych sąsiadów.
Ostatnio zmieniony przez Wojciech 2019-12-22, 17:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Wojciech, wszystkie fajne ale trzy pierwsze kirowskie to świetny zestaw